Grzechotka

Żłobki

Gdynia, Żołnierzy I Armii Wojska Polskiego 30/1

mama Wojtka - opinia (1) Fantastyczne miejsce na mapie trójmiasta dla wszystkich małych ludzi i ich... mama Wojtka Rodzice Adasia - opinia (1) Polecamy Grzechotkę każdemu dziecku i rodzicowi. Nasz synek spędził tam... Rodzice Adasia Rafałek - opinia (1) Rewelacyjne miejsce! W Grzechotce od pierwszych dni czułem się jak w domu.... Rafałek
Wika - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z wybranego przeze mnie miejsca do opieki nad... Wika Mama Oliwki - opinia (1) Żłobek Grzechotka był moim drugim wyborem - ale za to świetnym. Córka bardzo... Mama Oliwki Mama Synka - opinia (1) Bardzo polecam. Opieka profesjonalna. Czysto. Mile ciocie, ktore kazdego... Mama Synka Rodzice Wandzi - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z Grzechotki. Córka chodziła do grupy maluchów,... Rodzice Wandzi Olga - opinia (1) Naszą przygodę z 'Grzechotką' oceniam bardzo pozytywnie.Córka chodziła tam z... Olga Daria Romanowska - opinia (1) Bardzo polecam Grzechotkę dla wszystkich maluszków. Jest to miejsce gdzie... Daria Romanowska Paulina Klimont - opinia (1) Grzechotka to najlepsze miejsce do rozpoczęcia przygody z edukacja dla... Paulina Klimont Monika mama Leosia - opinia (1) Bardzo polecam żłobek Grzechotka, ciocie opiekunki przesympatyczne i przede... Monika mama Leosia Agata J. - opinia (1) W grzechotce nasza córka spędziła 2 lata. Bardzo polecamy to miejsce. Przy... Agata J. Tata Alka - opinia (1) Bardzo dobra opieka dla najmłodszych stawiających pierwsze kroki po za domem.... Tata Alka Mama Hani - opinia (1) Polecam "Grzechotkę" z całego serca. Niezwylke przytulne miejsce z... Mama Hani Maciej - opinia (1) Rewelacyjne miejsce! Córka bardzo lubi tam przychodzić, a adapcja przebiegła... Maciej Bożena - opinia (1) Nasz synek zaczął swoją przygodę z edukacją w Grzechotce ... pozytywnie... Bożena magda - opinia (1) Moja córcia nauczyła się samodzielności w tym żłobku, szybko zaczęła mówić,... magda Maria - opinia (1) Bardzo polecam "Grzechotkę". Panie mają fantastyczne podejście do dzieci,... Maria Michał - opinia (1) Bardzo polecam ten żłobek, córeczka się tam super czuje, chętnie chodzi, lubi... Michał Jakub - opinia (1) Przez prawie dwa lata nasz syn był w opiece dziennej w Grzechotce i był to... Jakub