Witam wszystkich!!!

Mam takie pytanko czy jest ktoś w Gdańsku kto robi fajne kawałki hip-hopowe, zajmuje się mixami, skreczami, masteringiem i przede wszystkim ma zajawkę (ja robię to od jakiegoś czasu) i zajmuje się tym trochę i chce w tym kierunku coś zrobić fajnego:), może jakiś spontan projekt i kilka ciekawych traków.. wiem, że na to potrzeba czasu i nie zrobi się tego w kilka dni ale....... kto wie, kto wie:)

Są wakacje więc nie spodziewam się teraz żadnych natchnień, ale jak minie okres melanżu to może ktoś byłby chętny, a jak nie to i tak projekt pewnie wyjdzie:):):)

Mówi tak o tym, bo ostatnio po licznych rozpadach na południu naszego krajuJ, chłopaki się zmobilizowali i nagrali świetny wspólny nielegal, który za jakiś czas pewnie wyjdzie (pozdro dla SZP, 3zeRA, Masia).. Jeśli nikogo to nie zainteresuje, ale okaże się że Gdańsk nie ma zajawki mówi się trudno i żyje dalej.......

A nawet jeśli nic chcecie to jak są jakieś ciekawe składy w tym mieście to miłobybyło gdyby się ujawniły:)

Pozdrawiam wszystkim from GDA Dumy Pomorza :)i ŻYCZE MIŁYCH WAKCJI A PRZEDE WSZYTSKICH DUŻO z*******YCH WSPOMIEŃ:):):)