Restauracja Hacjenda

Restauracje

Gdańsk, Partyzantów 46

nareszcie coś we Wrzeszczu (1) W lokalu jeszcze dość pusto, ale obsługa bardzo się stara. Super, że nie... P. Pyszności :) (1) Knajpka ma rewelacyjny wystrój, klimatyczna muzyczka w tle. Byłam tam już... Agata jak (1) knajpa w ktorej nie ma wydzielonej przestrzeni dla palacych moze byc fajna?... iza
Pierwsze koty za płoty (1) Odwiedziłem restauracje w weekend. I cóż obędzie się bez rewelacji. Kelnerki... gogol Hania - opinia (1) Byłam 2 razy.Pizza poprawna,danie dziecięce też ale kiełki i sałatka z... Hania Bardzo smacznie i z klimatem (1) Nareszcie nowa restauracja we wrzeszczu bardzo fajny klimat i wystroj... gogo misiek - opinia (1) Muszę wysłać żonę na przeszkolenie do Waszego kucharza....pychota... misiek Bardzo sympatyczna Restauracja (1) Dowiedziałem się o tej Restauracji od znajomych, kórzy byli w niej na... Daro Opinia (1) Bardzo dobre jedzenie i wysmienita LaBomba :) No i jest gdzie zaparkowac!!! Tomek super żarcie (1) restauracja przyjazna dzieciom,dla niepalących,polecam maklube i wyborne... smakosz Nowy lokal we Wrzeszczu (1) Nowa restauracja, otwarta chyba w zeszłym tygodniu, więc poszlismy... Tomstar Super knajpa! (0) Bardzo fajny lokal, z miłą obsługą i świetnym jedzeniem. Idealny na imprezy... robfox