celujący (1) Moja ocena po pierwszej wizycie - celujący. Zdrowe, empatyczne i uczciwe... Karolina Parna zmień swoje życie (1) Pana Rafała powinien odwiedzić każdy, kto chciałby zmienić swoje życie na... Kamila dziękuję (1) Panie rafale!! Pomógł mi Pan. Dzięki Panu jestem nowym człowiekiem, inaczej... Miarka Adam
Terapia (1) Muszę przyznać, że borykałam się ze swoimi problemami już od dawna w sumie od... Justyna Iwona Pałecka (1) Jeszcze raz bardzo, bardzo dziękuję za wsparcie panie Rafale zawdzieczam Panu... Iwona P Wybitny specjalista. Profesjonalna pomoc. Szczerze polecam. (1) Pan Sakowski to fantastyczny człowiek! w szczególny sposób pomaga ludziom... Monique polecam (1) Cieszę się że wybór padł na Pana Rafała. Po terapii czuję się silna i gotowa... Iza Pan Rafał na kłopoty jak Bednarski (1) Dziękuję za kolejną pomoc w terapii. Jestem kolejny raz że tak powiem... Robcio Polecam (1) Bardzo konkretny i kompetentny terapeuta a zarazem pozytywna osobowość. Polecam Hanna Terapia opinia (1) Hipnoterapia to jednak fajna sprawa. Jestem z terapii bardzo zadowolony.... Artur Trzecia wizyta (1) Jestem po trzeciej wizycie. Mam jeszcze troche pracy do wykonania, ale... Maria Teresa (1) Bardzo komfortowa atmosfera. Na razie mam za soba tylko jedna wizyte, ale... Teresa Polecam (1) Zaufałam opiniom z tej strony i dopisuję kolejną pozytywną opinię. Polecam,... Jolanta Chce mi się teraz żyć od nowa (1) Straciłam wiarę w cokolwiek. Napady lęku i paniki towarzyszyły mi od wielu... NP Bardzo ciekawe doświadczenie (1) Nie wiedziałem czego mogę się spodziewać po terapii bo coś tam oglądałem w... Max Sama hipnoza mnie zaskoczyła bardzo pozytywnie, ale nie tylko! (1) Do Pana Rafała trafiłam z polecenia klientów, sama prowadzę gabinet ... w... Aneta Hregorowicz-Gorlo Opinia od Ewy (4) Niesamowita ta hipnoza, cudowne doświadczenie. Terapia dała mi ogromną... Ewa Problemy z zasypianiem minęły (1) Od trzech lat borykałam się z nawracającym problemem bezsenności,... Zadowolona Asia Cudowne miejsce (1) Cudowne miejsce, relaksujące, uzdrawiające z fantastycznymi i utalentowanymi... Marcin Skuteczna terapia (1) Jestem bardzo zadowolona z terapii u p. Sakowskiego. Hipnoza dała mi... Aga37