Franek - ocena (1) Wykonane jak trzeba w szybkim czasie. Miła ekipa. Polecam Franek Emilia - ocena (1) Bardzo dobra firma, polecam! Emilia Ewelina - ocena (1) Wyciek w łazience ogarnięty w pół godziny, miła atmosfera. Wszystko na... Ewelina
Paulina - ocena (1) Najlepsza firma, polecam bardzo! Paulina Adam Kusztyć - ocena (1) Robota zrobiona perfekto. Bardzo polecam tego hydraulika. Adam Kusztyć Martyna - ocena (1) Zrobione wszystko na czas, na najwyższym poziomie. Wszystko działa. Polecam Martyna Marta - ocena (1) Szybko i sprawnie naprawiona usterka. Polecam Marta Eryk - ocena (1) Najlepsza firma hydrauliczna z jaką kiedykolwiek współpracowałem. Jeszcze raz... Eryk Bartek - ocena (1) Najlepsza firma. Polecam. Robota wykonana perfekcyjnie. Wszystko punktualnie.... Bartek Zuzia - ocena (1) Dobry hydraulik. Polecam Zuzia Eugeniusz. - ocena (1) Wszystko ok. Dobra firma. Eugeniusz. Sebastian - ocena (1) Polecam. zrobione zgodnie z planem. W dobrej jakości. Sebastian Aniela - ocena (1) Ekipa robi co trzeba bez zbędnego gadania w dobrych kosztach. Polecam Aniela Wiktor - ocena (1) Polecam. Zrobione jak chciałem Wiktor Adrian - ocena (1) Polecam, najlepsza firma Adrian Ewa - ocena (1) Szybko zrobione, na najwyższym poziomie. Polecam. Ja bym się pewnie cały... Ewa Oliwier - ocena (1) Porządna firma, dobzi fachowcy, zrobione perfekcyjnie. 10 na 10 oceniam. Oliwier P. - ocena (1) Dobrze zrobione nie ma do czego sie przyczepic. P. Patryk - ocena (1) Zrobiona porządnie a nie aby odbębnić. Wszystko działa jak należy. Polecam Patryk Basia - ocena (1) Polecam, wszystko ok Basia