Remik - ocena (1) Polecam! W sklepie dużo drzwi na ekspozycji, każdy wybierze coś dla siebie.... Remik Aleksandra - ocena (1) Bardzo duży wybór podłóg winylowych, kupiliśmy miesiąc temu, jesteśmy bardzo... Aleksandra Tadeusz - ocena (1) Zakupiłem w ikakolor drzwi porta. Drzwi super i montaż bardzo sprawnie... Tadeusz
Barbara Demps - ocena (1) Drugi raz realizowałam większe zamówienie w tym sklepie i wrócę tu na pewno... Barbara Demps Iwona - ocena (1) Z czystym sumieniem mogę polecić ten salon. Spory asortyment oraz świetna i... Iwona Piotr - opinia (1) Bogata oferta podłóg drewnianych, paneli podłogowych i podłóg winylowych.... Piotr Katarzyna - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z obsługi tego sklepu jak i dostępności przeróżnych... Katarzyna Mateusz - opinia (1) Doskonała obsługa, znajomość tematu mnie zaskoczyła. Myślałem, że się... Mateusz Dobrzy fachowcy + świetna jakość (1) Zdecydowałem się na współpracę przy kolejnej inwestycji bo za pierwszym razem... Filip Polecam! (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa z doskonałym wyczuciem potrzeb klienta.... Klientka Polecam (1) Polecam! Do Ika Kolor trafiłem z polecenia znajomego, który również korzystał... Marcin Zadowolona klientka :) (1) W Ika-kolor zostałam mile zaskoczona kompetentną obsługą - bardzo rzeczowo... Renata Warto odwiedzić i zrobić zakupy (1) Warto odwiedzić i zrobić zakupy, personel przyjazny a co najważniejsze, co... Andrzej Witkowski Ocena nowego sklepu (1) Oferta ciekawa. Górna półka cenowa, ale mam nadzieję że jakościowa też. Na... Andrzej z Helu