Iwona - ocena (1) Z czystym sumieniem mogę polecić ten salon. Spory asortyment oraz świetna i... Iwona Piotr - opinia (1) Bogata oferta podłóg drewnianych, paneli podłogowych i podłóg winylowych.... Piotr Katarzyna - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z obsługi tego sklepu jak i dostępności przeróżnych... Katarzyna
Mateusz - opinia (1) Doskonała obsługa, znajomość tematu mnie zaskoczyła. Myślałem, że się... Mateusz Dobrzy fachowcy + świetna jakość (1) Zdecydowałem się na współpracę przy kolejnej inwestycji bo za pierwszym razem... Filip Polecam! (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa z doskonałym wyczuciem potrzeb klienta.... Klientka Polecam (1) Polecam! Do Ika Kolor trafiłem z polecenia znajomego, który również korzystał... Marcin Zadowolona klientka :) (1) W Ika-kolor zostałam mile zaskoczona kompetentną obsługą - bardzo rzeczowo... Renata Nie polecam. (1) Do momentu podpisania umowy i zrobienia przedpłaty byłem zadowolony bo... M Nie polecę nikomu (1) Wybór- bez upierania się w winnych sklepach jest większy, ale nie chodzi o... Klient Fatalna współpraca (1) Nie polecam firmy, długi okres oczekiwania na przyjęcie zamówienia, pomiary... Maja Warto odwiedzić i zrobić zakupy (1) Warto odwiedzić i zrobić zakupy, personel przyjazny a co najważniejsze, co... Andrzej Witkowski Ocena nowego sklepu (1) Oferta ciekawa. Górna półka cenowa, ale mam nadzieję że jakościowa też. Na... Andrzej z Helu