Ikea- Łozka-OPINIE

Jesli ktos moze prosze o opinie łozek z ikei,planuje kupic a nie wiesm jak jest z jakoscia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Ikea- Łozka-OPINIE

hymm...nikt nie ma łozka ikeowskiego...:-(

Nie mam, a mieć chciałem, ale...

...ale Ikeowskie łóżka są albo za duże, z drewnianymi marginesami u góry, lub bokach, których nie cierpię - po co mi drewniany margines obok materaca, jak siadam na krawędzi łóżka to chcę siedzieć na miękkim materacu;
...albo są za niskie, jak siędzę, czy wstaję z łóżka, to powinienem mieć nogę wyprostowaną, ułatwiając mi wstawanie, a nie kombinować, bo za blisko do podłogi;

...więc Ikea w temacie łóżek odpadła, zamówiłem u stolarza i mam wymiary, kolor i kształt dokładnie według zamówienia, za cenę 1,5 razy większą niż Ikeowskie :)

Dzieki,w tym sek wlasnie:stolwrz czy ikejka:-)

Idź do ikei i sama przymierz się do łóżek, a nuż któreś przypasuje i tyle.
A jak stać cię na wydanie pieniędzy to nie zastanawiaj się, tylko podpatrz dobre rozwiązania i zamów coś dokładnie pod siebie. Ile razy w ciągu życia zmienia się łóżko? raz na 20 lat? A materac raz na 5-10? :)

To zalezy ile wazysz jak lubisz pofiglowac ;)

Inne tematy z forum

kupno 100-letniego domu do remontu (6 odpowiedzi)

Zastanawiam sie, czy nie kupic starego domu do remontu. Lokalizacja : Orlowo, Sopot, Oliwa, moze...

Wyceny i projektowanie mebli za darmo. (29 odpowiedzi)

Chciałbym poruszyć wątek wykonywania projektów np.mebli kuchennych i wysyłania ich w odpowiedzi...

Ozdoby,dekoracje na ścianę... (42 odpowiedzi)

Szukam inspiracji dotyczących tego co można umieścić na nowo wymalowanej ścianie... Czy ktoś mam...