Okna Pava Oknoplast prośba o opinie

Witam, Myślę o zamówieniu tych okien ale nie wiem jeszcze na 100%. To nowość nie znam nikogo jeszcze kto je ma. Technicznie i wizualnie wydają się być idealne. Proszę o opinie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tu jest fajny kalkulator okien https://debesto.com/pl/kalkulator-okien/kalkulator-okien-pcv-dla-firm/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ode mnie polecajka. Wczoraj te okna były u mnie montowane. Nie mam zastrzeżeń wszystko jak należy. Okna widziałem w salonie partnera przed zamówieniem i odpowiadały mi. Mają sporą powierzchnię przeszklenia i smuklejsze ramy niż inny model, który miałem na oku. Parametry też mówiące o tym, że okna są ciepłe. Jestem z naszego wyboru zadowolony.

Ja mam i mogę Ci wysłać zdjęcia na maila. Jestem zadowolony. Ciepłe okna, nowoczesna estetyka, montaż w terminie, nie mam żadnych zastrzeżeń do producenta czy salonu partnerskiego, który mnie obsługiwał.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Moge prosic o zdjecia

Jeśli w domu masz nieszczelne lub uszkodzone okna to polecam naprawę oferowaną przez Zakład Usług Wnętrzarskich Jarosław Kołacz. Sprawnie i dokładnie naprawiają okna.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Okna Pava Oknoplast prośba o opinie

Mamy te okna od piątku :) Wyglądają świetnie. Wiesz my się jeszcze nie wprowadziliśmy ale podoba mi się, jak są wykonane. Solidny, ciepły montaż. Wszystko jak należy. Mamy zakończony etap SSZ i bardzo jesteśmy zadowoleni póki co ze wszystkich rozwiązań. Okna Pava polecono nam w salonie Aperto w Częstochowie, bo tam mieliśmy najbliżej. Wybór bardzo dobry.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

My mamy okna Pava od stycznia, natomiast mieszkamy w domu już miesiąc. Okna są szczelne, wyciszają bardzo hałasy z zewnątrz. Co prawda w zimie jeszcze nie testowałem, ale w trakcie ulewy deszczu w domu cicho. Sprzedawca mówił, że pod względem termiki się nie zawiedziemy. Myślę, że ma rację i ogólnie polecam.

Mam okna pava u siebie. Montowane miesiąc temu. Wszystko wygląda elegancko. Ciepły montaż, dobra izolacyjność i nowoczesna estetyka. Wydaje mi się, że jeden z ciekawszych profili. Chociaż chodził nam po głowie też Prismatic.

tak jest ok

Widziałem u znajomego i fajne te okna. Czytałem sobie odnośnie technicznych kwestii i zdecydowanie jest to stolarka dla osób szukających ciepłych okien. Bardzo dobre parametry.

Mam i polecam :)

Mogą być

U nas się te okna sprawdzają. Mamy je rok. Kupiliśmy bo zachęciła nas nowość i technologia, jaka jest wykorzystana do izolacyjności termicznej i uzyskania lepszych parametrów. Okna na prawdę super, ciepłe i ładne.

Jest ok. Brak zauważonych problemów po roku użytkowania.

Dziękuję za porady Wasze! Mam te okna i jestem z nich zadowolony. To był bardzo racjonalny wybór, który musiałem potwierdzić, dowiedzieć się itd. Jednak okna to spora inwestycja i nie należy pochopnie podejmować decyzji. Cieszę się, że mimo iż długo podejmowałem decyzję i zbierałem wyceny to ostatecznie mamy PAVA u siebie i to był strzal w 10. Ciepło mamy w domu, cicho, hałas z zewnątrz nie doskwiera.

Inne tematy z forum

meble (13 odpowiedzi)

Witam ja polecam osobiście a miałam kilka firm do wyboru wybrałam firmę http://jfmfurniture.de...

ile czasu potrzeba aby wykończyć mieszkanie 42m2 (39 odpowiedzi)

Witam, mam pytanie : ile mniej więcej potrzeba czasu aby wykończyć mieszkanie 42m2 w stanie...

drewniana podłoga w łazience (20 odpowiedzi)

ma ktoś z was drewnianą podłogę w łazience? będę niedługo urządzać swoją i zastanawiam się jak...