Żarty i kpiny z klientów (1) Paczka która miałam otrzymać we wtorek od wtorku miała status doręczona .... Małgorzata Ta firma nie powinna istnieć (1) Paczka o statusie doręczona, nie została mi dostarczona do tej pory. Na... Adresat Gdzie jest moja paczka???? (1) Paczka miała być dostarczona wczoraj tzn. 21/09/2017 r do dnia dzisiejszego... Anna
Nie polecam - niedokładność, złe traktowanie paczek i klienta (1) Bez żadnego poinformowania dostarczają przesyłkę do innego, niż wskazanego... Klient Sciemniacze (1) Przesyłki z odbiorem z paczkomatow jesCze Ok. Masakra robi sie gdy ma... Magda NAJGORSZA FIRMA (1) Paczka nie dotarła do mnie, brak jakiejkolwiek informacji, po osobistym... Arkadiusz Zamówiłem kuriera po odbiór dwóch paczek. (1) Miał być w godz. 13-17 po wielu próbach dodzwonienia się do niego, twierdzi... Michał Nie mogę odebrać własnej paczki (1) Paczka dotarła do oddziału w czwartek, a w piątek została dana kurierowi o... Patryk Najgorsza firma kurierska (1) k***ier twierdzi ze dwa razy byl i awiozo zostawil. Jednak awiza brak, przed... KrisL żenada!!! (1) Zamówiłam paczkę do paczkomatu koło mojego domu, kurier zostawił ją zupełnie... Aneta Jakiś żart (1) Dostaje sms, że nie powiodła się próba dostarczenia dokumentów. Cały dzień... Kasia Nigdy wiecej (1) W Gdańsku w oddziale czekała 6 dni. Mieszkam 2 kilometry od sortowni.... Wlodzimierz Tragedia (1) Porażka. Przesyłka została wysłana ekspresowo po czym utknęła w oddziale w... Agnieszka Zmiana adresu siedziby firmy !!! (1) Byłam dziś (21.07.2017) na Kowalach w celu wyjaśnienia gdzie podziewa się... Aleksandra Paczka wysłana paczkomatem "nie mieści się" w paczkomacie (1) Ja natomiast zamówiłem paczkę, którą gość w Gliwicach wysłał paczkomatem... klient inpost masakra (1) Jak można dostarczać przesyłkę przez tydzień,kurier bezczelnie kłamie,że... Maciej Brak słów (1) Ważne dokumenty zostały do mnie nadane 12.06 w ciągu max 2dni miały być u... Agata Nigdy więcej! (1) dostałam maila z potwierdzeniem odebrania przeze mnie przesyłki, która nigdy... Hanna masakra (1) TO nie pierwszy raz kiedy paczka zostala rzekomo "dostarczona" a tak naprawde... jaroslaw Przesyłka pozostawiona w sklepie (1) Syn zamówił paczkę,która firma InPost miała doreczyc. Kurierowi nie chciało... Agnieszka