Invest Komfort

Deweloperzy

Gdynia, Antoniego Hryniewickiego 6C/47

Dobra firma (1) Mieszkanie, które kupiliśmy jest piękne, nie ma i nie było z nim żadnych... Katrina Porządny developer (1) Kupiliśmy mieszkanie w Silvie w listopadzie 2017 roku i póki co wszystko jest... Tomasz Żadnych problemów (1) Kupiliśmy na Nadmorzu. To nie pierwsze mieszkanie w życiu, tak więc coś tam... Michał J.
Jesteśmy zadowoleni (1) Zakupiliśmy z mężem mieszkanie od tego dewelopera i jesteśmy zadowoleni.... Kornelia kupiłem 2 lata temu od mieszkanie (1) Krótka historia: Kupiłem prawie 2 lata temu od invest komfort mieszkanie.... M403 Polecam wszystkim (1) Przeprowadzając się z małopolski nad morze, chciałam mieszkać blisko wody. Od... Ania Z daleka od Invest Komfort (1) Tylko liczy się kasa i zysk. Nie ma poszanowania klienta po zakupie... Zawieszona Wysoki poziom (1) Planowałam przeprowadzić się na Pomorze, wybór padł na Trójmiasto. Po... Julia Brabank (1) Poza drobiazgami wszystko w porządku. Myślę, że mogę polecić innym, jak na... Andrzej IK jest ok (1) Byłam mile zaskoczona Invest Komfort. Przeglądałam oferty kilku deweloperów,... Roksana Polecam! (3) Nie ukrywam, że trochę obawiałam się zakupu mieszkania w IK, bo niektóre... Martyna Polecam (1) Wszystko przebiegło zgodnie z planem, obsługa ok, oferta dobra. Znalazłam... Karolina Polecam :) (1) Super obsługa, wyjaśnili mi wszystkie wątpliwości, a miałam trochę :) Wkrótce... Karolina Kupiłem Nadmorze (2) W październiku 2016 kupiłem mieszkanie na inwestycji Nadmorze w Brzźnie.... Fajny Sprawa Wygrana na 100% z Invest Komfort - Wspolczuje innym poszkodowanym (2) Sprawa toczyla sie przeszlo trzy lata. Niestety okazalo sie ze kupno... 2017 Magdalena W. Brabank gdańsk (3) Developer zupełnie nie dba o klienta. Nie polecam zakupu mieszkania.... Mirosława Krzyżanowska Komandorskie Wzgórze (3) na +: bardzo szybki i sprawny zakup mieszkania, możliwość negocjacji ceny ,... Adam Rozczarowany nabywca (2) Nikt nie przypuszczał jakie niespodzianki mogą czekać na nabywcę luksusowego... Czarna Nowe mieszkanie ale popsute i z wadami (1) Niespodziewany zakup przyniosl zamiast radosci wiele przykrych... Stefan W. Bardzo dobra wspolpraca podczas zakupu lokalu (1) Bardzo dziekuje za dobra obsluge podczas zakupu mieszkania oraz takze 'po'... Marcin