Invest Komfort

Deweloperzy

Gdynia, Antoniego Hryniewickiego 6C/47

Kasia - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony/a z współpracy z deweloperem z Trójmiasta. Cały... Kasia Archilover - ocena (1) Ten deweloper zasługuje na 10 gwiazdek. Jakość absolutnie top. Archilover MaPo - ocena (1) Górna półka w każdym detalu. MaPo
Philip - ocena (1) Invest Komfort to zaprzeczenie patodeweloperki! Philip Monika - ocena (1) Polecam, najlepszy deweloper w Trójmieście. Monika Magda - ocena (1) Invest Komfort to firma, która wyróżnia się na rynku nie tylko wyjątkową... Magda Januaria - ocena (1) Absolutnie najwyższa jakość, zarówno w architekturze, jak i obsłudze klienta.... Januaria Architekt - ocena (1) Bardzo wysoki poziom designu. Potrafią w ładne rzeczy. Każdy projekt to inny... Architekt Ewa - ocena (1) Klasa, jakość. Ewa am - ocena (1) bez zastrzeżeń, całość na plus am Andrzej M - ocena (1) Kiedy pomyślałem o powrocie do Polski, od razu do głowy przyszło mi... Andrzej M Daria - ocena (1) Doskonała obsługa klienta, bardzo mili i pomocni sprzedawcy Daria Joasia - ocena (1) Serdecznie polecamy Panią Alicję z biura w Gdyni, jak do tej pory mamy same... Joasia Grzywińscy - opinia (1) Polecamy z czystym sumieniem. Grzywińscy Ha - opinia (1) To budynki, które są piękną ozdobą. Aż przyjemnie popatrzeć podczas spacerów.... Ha Honorata - opinia (1) Profesjonalna obsługa na każdym etapie Honorata EDII - opinia (1) Dziekuje za super kontakt oraz zaangazowanie i za piekna realizacje... EDII Ryszard - opinia (1) Bezkonkurencyjny produkt, architektura oraz cały projekt Nowych Kolibek na... Ryszard Justyna W. - opinia (1) Rzetelna obsługa, jesteśmy zadowoleni Justyna W. Marlena - opinia (1) Pięknie dopracowany detal, niesamowite wizjonerstwo w tak przyziemnym... Marlena