Invest Komfort

Deweloperzy

Gdynia, Antoniego Hryniewickiego 6C/47

Szczerze polecam (2) Deweloper godny polecenia. Przed zakupem mieszkania widziałam wiele mieszkań... schatje Kupilamw tym roku mieszkanie a nie mowili ze sie cos obok wybuduje (1) Teraz mam mieszkanie bez widoku oprocz tego mieszkanie zostalo zawilgocone... Liliana nowa mieszkanka altusa (2) Obsługa, jakość budowania i terminowość bez zarzutów, ceny adekwatne do... marchewa
Najmniej zaufany deweloper w trojmiescie (1) Nie jestem krytyczny ale musze w tym wypadku skrytykowac tego Dewelopera.... Michal Lewandowski ogromny problem z reklamacjami (2) Mają człowieka za nic,kadra wręcz bezczelna,niesłowna,wszystko słodko,ale... ja parking na Focha (1) Tak to bywa że nie wiemy o wszystkim nawet przy podpisywaniu umowy...przed... mieszkanka .... (3) ładnie wygląda ale sporo usterek i cwaniactwo.Mieszkam na Polanie... G.G Odebrane mieszkanko na Wzgorzu Focha (3) Odebralismy mieszkanko na Wzgorzu Focha, odbior bez zastrzezen, nic do... Michał GORSZA SRTONA IK (4) Invest Komfort nie szanuje swoich Klientow.Natknelismy sie na bardzo zlosliwa... mieszkaniec Lastadii Komandorskie Wzgórze (1) ...mieszkamy, jesteśmy bardzo zadowoleni z wykończenia mieszkania, ponieważ... acrux odebraliśmy mieszkanko na Komandorskim Wzgórzu (1) I jesteśmy mega zadowoleni, praktycznie zero poprawek idealnie proste sciany... Magda Sopot Małopolska 11 (1) Po kilku latach eksploatacji tego obiektu dach hali garażowej zaczął... za Zarząd Jacek Mostowiec " KOMANDORSKIE WZGORZE" (1) " Niech powstanie to osiedle i niech każdy niezmiennie się zachwyca swym... Iwona Kowalczyk-Radzanowska wiekszosc ok (1) niezla arch. ale mega drogo za to co buduja ... takie ceny to powinny byc... carling100 super (1) super ania