Invest Komfort

Deweloperzy

Gdynia, Antoniego Hryniewickiego 6C/47

Brabank (1) Poza drobiazgami wszystko w porządku. Myślę, że mogę polecić innym, jak na... Andrzej IK jest ok (1) Byłam mile zaskoczona Invest Komfort. Przeglądałam oferty kilku deweloperów,... Roksana Polecam! (3) Nie ukrywam, że trochę obawiałam się zakupu mieszkania w IK, bo niektóre... Martyna
Polecam (1) Wszystko przebiegło zgodnie z planem, obsługa ok, oferta dobra. Znalazłam... Karolina Polecam :) (1) Super obsługa, wyjaśnili mi wszystkie wątpliwości, a miałam trochę :) Wkrótce... Karolina Kupiłem Nadmorze (2) W październiku 2016 kupiłem mieszkanie na inwestycji Nadmorze w Brzźnie.... Fajny Sprawa Wygrana na 100% z Invest Komfort - Wspolczuje innym poszkodowanym (2) Sprawa toczyla sie przeszlo trzy lata. Niestety okazalo sie ze kupno... 2017 Magdalena W. Brabank gdańsk (3) Developer zupełnie nie dba o klienta. Nie polecam zakupu mieszkania.... Mirosława Krzyżanowska Komandorskie Wzgórze (3) na +: bardzo szybki i sprawny zakup mieszkania, możliwość negocjacji ceny ,... Adam Rozczarowany nabywca (2) Nikt nie przypuszczał jakie niespodzianki mogą czekać na nabywcę luksusowego... Czarna Nowe mieszkanie ale popsute i z wadami (1) Niespodziewany zakup przyniosl zamiast radosci wiele przykrych... Stefan W. Bardzo dobra wspolpraca podczas zakupu lokalu (1) Bardzo dziekuje za dobra obsluge podczas zakupu mieszkania oraz takze 'po'... Marcin Nadmorski Dwór (1) Czekam na odbiór swojego mieszkania zakupionego w Invest Komfort. Nie miałam... Ewa bez problemów (2) Od kilku miesięcy mieszkam w Sopocie Górnym w jednej z inwestycji, przed... Kleo Duzo i wielkie problemy po zakupie mieszkaniu w jednej z inwestycji (1) Witam, przed kupnem nie robilem wielu porownan bo myslalem ze inwestuje w... Kamil Szczerze nie polecam (1) Zbyt duzo problemow w stosunku do innych deweloperow, podobnie jak ceny.... Artur Dziwię się (2) Tymi ocenami, skoro nadal dookoła słyszy się, że najlepsi jakością są i bez... BkBi Zadowolona (2) Mieszkam w Altusie, sprzedaż przebiegła bez problemów, termin szybszy, jakość... Mała Mi przed zakupem (2) Muszę przyznać, że jeszcze nie zakupiłam mieszkania u dewelopera, ale byłam... D@ri@ A ja i owszem, mogę polecić tę firmę. (2) Na szczęście w kontaktach z przedstawicielami IK takich doświadczeń nie... Monika