Invest Komfort

Deweloperzy

Gdynia, Antoniego Hryniewickiego 6C/47

Marek_J - opinia (1) Kupiliśmy wymarzone mieszkanie w najlepszej lokalizacji w Trójmieście.... Marek_J n - opinia (1) Bez wątpienia to numer 1 wśród deweloperów jeżeli chodzi o jakość i... n Barbara - opinia (1) Kupiliśmy z mężem mieszkanie na Botanica. Przepiękne części wspólne, dużo... Barbara
Maria - opinia (1) przede wszystkim jakość architektury Maria Tomasz - opinia (1) Inwestycje tej firmy to mieszkania, które naprawdę się nie starzeją. Jakość,... Tomasz mieszkaniec - opinia (1) architektura i jakość w porownaniu z innymi deweloperami znacznie lepsza mieszkaniec tz-interior (1) Projektowanie wnętrz, projekty pod klucz, profesjonalne biuro projektowe,... tz-interior Pełen profesjonalizm (1) Bardzo profesjonalna firma. Obsługa sprzedaży miła, otwarta i pomocna. Umowa... Robert D. Cudowne mieszkanie (1) Mieszkanie jest piękne nie ma z nim żadnych problemów... Mieszkamy trochę... Lilka Moje miejsce na ziemi :) (1) Mieszkanie robi duże wrażenie - jest bardzo przestrzenne, mimo tylko kilku... OliwiaK1983 Bardzo rzetelna firma (1) Wszystko załatwione na czas, umowa czytelna, w mieszkaniu żadnych... Józef K. Świetnie się mieszka (1) polecam z czystym serce. Mieszkanie jest piękne, świetnie rozplanowana... Natalia K. Dobra firma (1) Mieszkanie, które kupiliśmy jest piękne, nie ma i nie było z nim żadnych... Katrina Porządny developer (1) Kupiliśmy mieszkanie w Silvie w listopadzie 2017 roku i póki co wszystko jest... Tomasz Żadnych problemów (1) Kupiliśmy na Nadmorzu. To nie pierwsze mieszkanie w życiu, tak więc coś tam... Michał J. Jesteśmy zadowoleni (1) Zakupiliśmy z mężem mieszkanie od tego dewelopera i jesteśmy zadowoleni.... Kornelia kupiłem 2 lata temu od mieszkanie (1) Krótka historia: Kupiłem prawie 2 lata temu od invest komfort mieszkanie.... M403 Polecam wszystkim (1) Przeprowadzając się z małopolski nad morze, chciałam mieszkać blisko wody. Od... Ania Z daleka od Invest Komfort (1) Tylko liczy się kasa i zysk. Nie ma poszanowania klienta po zakupie... Zawieszona Wysoki poziom (1) Planowałam przeprowadzić się na Pomorze, wybór padł na Trójmiasto. Po... Julia