Liczniki elektryczne (2) Pytanie odnosnie liczników elektrycznych. Przy zakupie nowego mieszkania od... Hossa (4) Cześć, jestem ciekawa waszych opinii na temat tego dewelopera. Kupiliście od... Maja Na moim osiedlu (9) Po 4 miesiącach w końcu doczekałem się regulacji okna. Przyszło dwóch Januszy... VIN
Browar Górski (4) Witam. Czy ktoś z Was odbiera na dniach mieszkanie na Browarze we Wrzeszczu w... Mieszkaniec Murapol Nasypowa (1) Witam wszystkich. Czy znajdzie się tu jakiś właściciel mieszkania... Dawid Home Broker Gdynia-korzystał ktoś? Jakie opinie?? (82) Jak w temacie ikabg ul. Złota i okolice Banino (9) jak się mieszka? ktoś Intuo Stara Oliwa (2) Czy ktoś z forumowiczów jest zaniepokojony budową dewelopera Intuo przy... Elena Nowy oddział miłe zaskoczenie (1) Kupiłam mieszkanie przy pomocy pośrednika tej firmy w Chojnicach Pani Natalii... Dag Wypłata całości kredytu a opóźnienia odbioru (2) Witam, mam pytanie czy to jest "legalne", że nastąpiła wypłata ostatniej... ozalina Kto buduje według projektu Diona Mała BIS (5) Witam. może jest ktoś z trójmiasta kto buduje albo już wybudował ten domek? Rauma7 CZTERY KATY KRJ złota karczma (3) Zastanawiam się nad kupnem mieszkania na tym osiedlu. Proszę o jakieś opinie... Chce kupić mieszkanie Ekolan/18'36 - proszę o opinie. (20) Czy ktoś kupował mieszkanie z tej inwestycji albo jest na etapie kupna? Jak... zainteresowana Jak sprawdzić dewelopwera (3) Hej, Niedawno postanowiliśmy z mężem w końcu kupić nasze wymarzone... pipi93 Wsteczny ciąg wentylacyjny - Siódme Niebo, Osiedle Familijne, dom Junior (33) Cześć, niedawno wprowadziłam się na osiedle familijne w Baninie i mam pewien... ??? Waterlane Island (4) Czy warto kupować tam apartament ? ponoć jest poślizg i brak odbiorów czy... G.Gdańsk Robyg - Stacja Nowy Gdańsk czy warto kupić ? (11) Rozważam kupno mieszkania na osiedlu Stacja Nowy Gdańsk. Mam wątpliwości... pawellan13 Deweloper BMC sp. z o.o. opinie (6) Witam jestem zainteresowany kupnem mieszkania od wspomnianego w temacie... Gdynianin Gdańsk ul. Irysowa 10/12/14 - prośba o opinię (15) Witam. Jestem zainteresowany kupnem mieszkania na ul. Irysowej. Proszę... Karczemki prawnik potrzebny- nowe mieszkanie od Hossy i grzyb-pleśń na ścianach (12) j.w może macie kogoś kto konkretnie zajmie się sprawą. Hossanna