Jak bolszewicy z PiS kręcą w sprawie Katynia

Miejsce pana jojo zajęła teraz w bolszewickim tzw. Rządzie jakaś pani Witek.

Ta pani jest niezwykle mądrą i oczytaną osobą.
Wysłana przez bolszewików do Polski zna nasza historię jak mało kto.
Bolszewicy przez ostatnich 50 lat przekonywali Polaków, że zbrodnie katyńską popełnili Niemcy.

Teraz wróciło stare i bolszewicki reżim nadal się miota w sprawie Katynia.

Ta pani z bolszewickiego Reżimu w Polsce twierdzi, ze o Katyniu uczyła się z przedwojennych książek.
Byleby tylko Polacy nie dowiedzieli się, ze w Katyniu NKWD mordowalo polskich oficerów w 1940 roku.

Pani Witek mówi tak :
Prof. Henryk Zieliński umożliwił mi dostęp do prohibitów i z zapartym tchem siedziałam w bibliotece i czytałam. To były przedwojenne gazety i książki historyczne z okresu międzywojennego. Stamtąd czerpałam wiedzę o Katyniu czy układzie Ribbentrop-Mołotow
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Bolszewicki Reżim próbuje zmarginalizować prawdę o Katyniu.
Pan duda nie uznał za stosowne, aby oddać hołd pomordowanym przez Rosjan polskim oficerom na miejscu w Katyniu ani razu.
Ostatnim premierem Polski, który był w Katyniu był Pan Premier Donald Tusk.

Ewa Bojanowska-Burak, prezes Stowarzyszenia Rodzin Katyńskich w Katowicach mówi tak Niestety, my jesteśmy traktowani przez obecny rząd jakby nas nie było. Moje pokolenie już się wykrusza. Wydawało mi się, że u schyłku naszej działalności powinna być jakaś opieka nad nami. A my czujemy się opuszczeni. Brakuje zaangażowania. Dla władzy Żołnierze Wyklęci są oczkiem w głowie. Tak mi się wydaje. Tak to wygląda.

Bolszewickie władze Reżimu w chwili obecnej wysyłają obecnie w rocznice Katynia na miejsce ambasadora.
Ten żałosny obrazek mówi wszystko.

image

To jest świadoma kontynuacja bolszewickiej wersji historii realizowana obecnie w Polsce przez prorosyjski Reżim neoPZPR.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum

Karol Nawrocki vel Tadeusz Batyr (12 odpowiedzi)

Niedawno w ogólnopolskich mediach toczyła się i toczy dyskusja dotycząca osoby niejakiego Karola...

Czy złodziej złapany za rękę przestaje być złodziejem ? (13 odpowiedzi)

Tow. Nawrocki z partii putinowskiej zadeklarował oddanie mieszkania, które przejął od Pana...

Jak uczucia po wynikach wyborów? (10 odpowiedzi)

Moim zdaniem obaj kandydaci dalecy od ideału. Tragedią jest to, że wybór jest pomiędzy złem a...