Jak to jest

Ostatnio chcialem zalac sobie płot ale na drodze stoi znak 3,5t - po zadzwonienu do gminy dowiedziałem się że nie moge zamówić gruszki z betonem bo jest zakaz wjazdu.
PPytam sie czemu wyzyskiwacze deweloperzy łamią prawo ale nadal jada po naszych ulicach ?
Czemu policja nie reaguje !
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Jak to jest

Oni załatwiaja sobie pozwolenia, a jak ktoś prywatnie buduje dom to chyba tez takie pozwolenie powinien sobie załatwic - przeciez w baninie nie budują tylko deweloperzy
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Teoretycznie tak ale jak ja sie budowałem i złożyłem pismo w urzędzie w Żukowie , z czystej przyzwoitości to dostałem decyzję odmowną ,Pani "mądrze " argumentowała że materiały budowlane są rozdzielne i mogę je wozić małymi samochodami ....A beton z gruszki stojącej na ul Lotniczej choćby taczką? zapytałem Olałem ich i nie zawracałem sobie głowy....bo od razu miałem takie skojarzenie......http://www.youtube.com/watch?v=tVG0FYQ7Q8Q
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jestes ignorantem albo i diota - jeszcze zadna prywatna osoba nie dostała pozwolenia tak jak deweloper !! Urząd ma prowadzić zapisy ile wydano pozwoleń na jakie Numery rejestracyjne - wydano zero 000 nic null rozumiesz ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Terma Sp. z o.o. (8 odpowiedzi)

Witam :) Przyjmę każdą opinię na temat pracy w Terma Sp. z o.o. (producent m.in grzejników) na...

Aparat ortodontyczny (10 odpowiedzi)

Witam, chciałabym założyć aparat na zęby. W Baninie to chyba tylko dr Kamila Bubeła, czy jakieś...

Gdzie w Baninie mogę serwisować auto? (72 odpowiedzi)

Witam jak w temacie gdzie mogę spokojnie serwisowac auto jestem nowym mieszkańcem jest ktoś godny...