Jak zacząć

Temat dostępny też na forum: Cisowa
Witam mam mały problem i liczę po cichu że któraś z Was mi pomorze mianowicie podoba mi się kolega z pracy mało powiedziane że mi się podoba bo chyba się w nim zakochałam nie mogę spać ani jeść zupełnie jak jakaś małolata a mam 30 lat on jakieś 36-37 kurczę jak go zobaczyłam już ponad miesiąc cały czas o nim myślę ale miłe uśmieszki mi nie wystarczają chciałabym żeby wiedział że mi sie podoba tylko nie wiem jak mam zacząć muszę dodać że on jest wolny i ja też może coś by mogło z tego być jak oczywiście ja mu się z podobam jak do tej pory Piotr zawsze miło ze mną porozmawia jak mamy wolną chwilę więć proszę o podpowiedz jak poderwać mam jak zagadać .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Jak zacząć

zaproś go na kawę, piwko, na pizzę,kino, teatr - no na cokolwiek! zrób pierwszy krok nim będzie za późno. jeśli nie spróbujesz nigdy sie nie dowiesz! przecież to nie będzie zobowiązujące, nie chcesz go przecież od razu zaciągnąć do ołtarza. a "wyjście" z osobą z miejsca pracy nie jest czymś nienormalnym, tym bardziej jak się ma tyle lat. zbierz się w sobie, nie zachowuj się jak niezdecydowana nastolatka:)
do dzieła!! powodzenia:)

Po co zaśmiecasz wątek? Lepiej podbić swój stary. http://forum.trojmiasto.pl/Jak-zaczac-ON-mi-tak-podoba-t130370,1,45.html

Oczywiście chodziło mi o zaśmiecanie forum :-)

Inne tematy z forum

Dobry szampon na łupież (46 odpowiedzi)

Dziewczyny doradźcie coś, bo już mi ręce opadają!

Kupujcie może naturalne kosmetyki? (91 odpowiedzi)

Cześć. Kupujcie może naturalne kosmetyki? Możecie polecić mi jakiś dobry sklep oferujący szeroki...

Prezent na dzień kobiet (27 odpowiedzi)

Kochani, potrzebuje podpowiedzi i inspiracji co mogę kupić mojej lubej na dzień kobiet, żeby było...