Jaki moduł ratalny w sklepie na platformie Shoper ?

Jaki możecie polecić moduł ratalny do sklepu na platformie Shoper? Jestem właścicielką sklepu internetowego już bardzo długo, jednak jak do tej pory, nie zastanawiałam się nad wprowadzeniem płatności w ratach. Sama nie wiem dlaczego. Jednak czas to zmienić i zaoferować taką opcje klientom.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bardzo dobra decyzja. Oferowanie klientom płatności w ratach, przyniesie bardzo wiele korzyści. Co do systemu ratalnego, to polecam ten od iRaty. Miałem go swoim sklepie i jeśli masz jakieś pytania, to możesz śmiało pytać :)

Również polecam moduł ratalny iRaty. Ten system ma wiele zalet. Jedną z nich jest dodatkowy dochód w postaci prowizji, za każdy zaakceptowany wniosek kredytowy.

Mam w sumie dwa pytania do Ciebie.
1. Z kim mogę podjąć współpracę, by taki system iRaty wprowadzić do swojego sklepu?
2. Czy sprzedaż w sklepie się zwiększyła po wprowadzeniu tego modułu?
Jeśli będę miała jeszcze jakieś pytania, to na pewno napisze ;)

Współpracę możesz podjąć z firmą - https://www.platformafinansowa.pl/wspolpraca. Pod podanym linkiem zarejestrujesz sklep, a następnie otrzymasz mailem resztę instrukcji.
Sprzedaż w sklepie zwiększyła się znacząco, nawet o 30%

Inne tematy z forum

jakie konto bankowe wybrać? (148 odpowiedzi)

witam jakie konta bankowe polecacie? gdzie koszty utrzymania nie są duże, bezpłatne przelewy...

czy warto brać szybkie pożyczki? (164 odpowiedzi)

Chciałabym zapytać co sądzicie o szybkich pożyczkach... Potrzebowałabym trochę pieniędzy, ale...

Prywatny detektyw - szukam (80 odpowiedzi)

Szukam dyskretnego detektywa z licencją - czy możecie kogoś polecić? Mam problem i szukam kogoś...