Jedyna i najlepsza kuchnia węgierska
Do Restauracji Czardasz przychodzę już od kilku lat, takiego bogracza nie zjecie nigdzie indziej. Jedzenie zawsze było pyszne a nowe menu pani Magdy Gessler to po prostu wisienka na torcie! Piękne, nowe wnętrze - wystrój jest ciepły, przytulny, zachęcający do spędzenia miłego popołudnia w rodzinnym gronie :) Na dzień dobry witają nas przemili i dowcipni kelnerzy (a to sztuka ostatnio trafić na profesjonalną osobę), na stole ląduje świeżo pieczony na miejscu chleb ze smalczykiem - niebo w gębie - zjedliśmy dwa bochenki. Poza tym byłam na wielu imprezach okolicznościowych organizowanych przez restaurację i wrażenia są bardzo bardzo pozytywne. Właścicielka - pani Wanda to kobieta przemiła, ciepła, wielkim sercu i poczuciu humoru- jest prawdziwą gospodynią w swojej restauracji! Moim zdaniem jest to obecnie najsmaczniejsze miejsce w Gdańsku dla amatorów dobrego jedzenia, dużych porcji, przystępnych cen i w którym czuje się że klient jest najważniejszy! Nie rozumiem skąd biorą się negatywne komentarze o tym miejscu - pewnie od zazdrosnej konkurencji...