Jestem ciekawa co o tym sadzicie

Mam faceta kochamy sie na zaboj planujemy slub itp lecz jest jeden problem. Jego kuzynka na imprezach rodzinnych przytula sie do niego ciagle kuzyn to kuzyn tamto a gdy ja wchodze do pokoju nagle zeskakuje z niego i siada obok ... raz przy mnie sie pocalowali w usta nie z jezykiem ale pocałowali... raz gdy otowrzylam drzwi na korytarz przecierali sobie swoje usta.. spija mi mojego chłopaka i sie do niego klei a najgorze jest to ze on wogole od tego nie ucieka. miałam dosc patrzenia na to i nie chodze juz tam gdzie jest ona. naawet jej własna matka zwrociła jej uwage jak sie zachowuje... i nagle zerwał mniej wiecej z nia kontakt nie widuje sie z nia , chodz dalej ja broni ze jest kochana ze poprawia mu humor. Pomózcie mi i powiedzcie co mam zrobic , i co myslec o tym czy to normlane?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Jestem ciekawa co o tym sadzicie

Na bank się bzykają ....

a te "przetarte usta" to pewnie robiła kuzynka po lodzie ...

słoneczko takie zachowanie twojego chłopaka i jego kuzynki nie jest normalne. . . musisz poważnie pogadać ze swoim facetem, a kuzynkę pogonić i ograniczać ich kontakty jak tylko się da.

Jak dla mnie to twój chlopak utrzymuje nieco dziwne relacje ze swoją kuzynką... Albo z nim szczerze porozmawiaj, albo odejdź od niego...

Wg mnie tez "cos z nim nie tak" jesli juz teraz sie tak zachowuje i jesli nawet sie wyjasni itp. pomysl co bedzie pozniej. Jesli robi takie rzeczy z kuzynka to kazirodztwo oraz zdrada w jednym. Pomysl, ze bedziesz musiala spedzic z nim CALE ZYCIE, czyli jak dobrze pojdzie to 50-60 lat albo lepiej.
Jest wielu innych, wartosciowych i samotnych chlopakow ...

od kolegów słyszałam, ze nie przelecieć kuzynki to grzech ciężki :D

a tak powaznie, czy to kuzynka czy obca baba, nie tolerowałabym takiego zachowania, a juz na pewno nie planowałabym z nim ślubu ... !!

kuzynka przybrana heh . na poczatku nic złego w tym nie widział.. kłucił sie ze to jak brat i siotra, wiem ze on by nic nie zrobił ale ona..... nieraz spijała go do stanu ze nic nie pamietał... raz wrocił od niej z imprezy o 14 ... bylam kilka dni przed porodem:( i siedziałam sama . Jest ten problem ze mamy dziecko.. i go kocham i nie jest mi łatwo . Teraz nie utzrymuje juz z nia kontaktu nagle zerwał powiedział ze robi to dla mnie....

może zrozumial że jest coś nie tak i że Ciebie rani.ale na Twoim miejscu i tak bym z nim pogadała co myślisz na ten temat.

ja bym tego nie lekcewazyla....u mnie w rodzinie kuzynka z kuzynem sie pobrali i maja dziecko...juz dorosle zreszta...wiec wszystko mozliwe...\porozmawiaj z nim!!!

tym bardziej , że to przyszywana kuzynka, więc w sumie żadna rodzina . . .

kuzynka nie kuzynka... kobieta jak widać rywalka i tu nie ma nic do rzeczy czy jet krewną w którejś tam linii, w zależności od odległości koligacji można legalnie ślub brać a bywa ze się nazwiska nie zmieni... wiec jak już pisałam nie jest istotne to czy to kuzynka czy przyjaciółka domu.. powiedzmy ze jej sobie wprost facet musi dysponować czymś takim jak samokontrola zachowania i szacunek dla kobiety z którą zamierza spędzić resztę swojego życia... jeśli ma z tym problem teraz to nie wiem czy ślub to zmieni...

Moim zdaniem wina leży po stronie faceta.
Pozwala jej na to, podoba mu się sposób w jaki się zachowuje, a to że Tobie powiedział że z nią porozmawia to nie znaczy że tak zrobi.
Faceci są próżni i imponuje im to że kobiety za nimi latają.
A ona być może ma naturę flirciary i nie ma złych intencji.

Inne tematy z forum

Feromony damskie (39 odpowiedzi)

Dziewczyny czy psikałyscie się kiedyś zapachami dla kobiet z feromonami? Działają czy nie? Gdzieś...

Szukam przyjaciela - GEJA :) (6 odpowiedzi)

Wiem że troche nietypowe ale... a nóż - widelec się znajdzie? :) Czemu akurat Geja? Bo przyjaźń...

Prezent na dzień kobiet (27 odpowiedzi)

Kochani, potrzebuje podpowiedzi i inspiracji co mogę kupić mojej lubej na dzień kobiet, żeby było...