Jestem przeziębiona

Źle się czuję, jestem podziebiona. Chciała bym skorzystać z porady lekarza ale nie ma jak
Maz chciał by teraz pójść do apteki po jakieś doraźne leki też nie może bo godziny dla mocherow.
Wkurza mnie to już pomalu
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 10

Re: Jestem przeziębiona

sprobuj urynoterapii
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Masz zaiste doświadczenie w tym zakresie?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

nie ale tobie polecam sprobiwac i mezowi tez, mam nadzieje ze szybko uporacie sie z chorobą

polecam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Jeszcze 3 minuty i już mężuś będzie mógł przynieś suplementy. Dla chcącego nic trudnego można się dodzwonić można się umówić i zrealizować receptę . Jeszcze da się.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

>nie może bo godziny dla mocherow.

To jest klasyczna mowa nienawiści.
To są ludzie, którzy budowali to państwo, w którym teraz mieszkasz.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 4

Tak jestem zła. Mam choroby obciążające muszę skonsultować się z lekarzem. A mąż właśnie poszedł po leki. W końcu. Rano pojechał do Auchan na wielkie zakupy żebyśmy nie musieli wychodzić a tam co? Staruchy.... Mają swoje godziny to niech nie zajmują kolejek dla młodszych.

PS dziś nadpłatę ostatni samolot z wysp.... Wracają rodacy hura hura hura!!!!! Niech ich umieszcza w jakimś kontenerze i niech tam czekają.
Ja 3 tydzień muszę siedzieć w domu bo rodacy przywlekl zaraze.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 12

Masz choroby obciążające, to i tak umrzesz, więc co za różnica czy teraz, czy parę miesięcy później Jaki masz szacunek dla starszych, na taki sam szacunek zasługujesz
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

"To jest klasyczna mowa nienawiści."
Skajajwaj twoja branża więc od razu wyłapujesz. No i fajnie. Ale akurat ty nie masz prawa wytykać innym stosowania mowy nienawiści skoro sam stosujesz ją nad wyraz chętnie.

""Mam choroby obciążające muszę skonsultować się z lekarzem."

To akurat od razu rzuca się w oczy jak się poczyta co piszesz. O swoich rodzicach też myślisz i mówisz per "staruchy" czy "mochery"?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Walnij setę i coś na ząb i do łóżka
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zaraz konferencja szumowskiego pewnie nowe obostrzenia aż się k.... Boje
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

To nie jest tak że lekarze nie przyjmują. Bez problemu zapiszesz się na teleporadę. Nawet mam wrażenie, że teraz łatwiej się zarejestrować niż kiedyś. A formalnie jeśli lekarz uzna, że wizyta osobista jest konieczna, powinien zaprosić cię na badanie, choć pewnie w praktyce będzie tego unikał o ile to tylko możliwe.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

na znanylekarz.pl jest możliwość umówienia się z lekarzem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

moze to juz jest to...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

tez moze bedziesz kiedys mocherem,oczywiscie jezeli przezyjesz durna babo
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Troszkę zrozumienia w tym trudnym czasie. Nie potrzeba przecież leków na teraz już, można iść po nie za pół godzinki, godzinę. :) Ciepła herbata, imbir, miód i nie potrzebne apteki :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

przeprowadzka !!?? (40 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...