Krzysztof Miśkiewicz

Ginekolodzy USG ginekologiczne

Gdynia, Jana Kilińskiego 11/1

Polecam (1) Polecam Pana Doktora. Miły, sympatyczny, konkretny, wszystko tłumaczy, jest... pacjentka Polecam. Bardzo dobry lekarz. (1) Dobry, kompetentny lekarz. Nowoczesny gabinet, latwy dostep do wszystkich... mara waszyk Idealny ginekolog (1) Pan doktor jest bardzo uprzejmy , z fachowa wiedza , poświęca dostateczną... Del
wielki pozytyw (1) Bardzo dobra poieka ginekologiczna, pacjentka nie jest w drugim planie zaraz... Jolanta Mielech recepcja (1) Jeżeli chodzi o doktora Miśkiewicza to jest to bardzo spokojny, delikatny i... carka Coraz mniej TAKICH lekarzy (1) Wspaniały specjalista ale przede wszystkim cudowny człowiek. Miły i... madus Dobry specjalista (1) Polecam.To dobry specjalista.Leczę się u niego od kilkunastu lat i jestem... agnieszkaj Polecam. (1) Doktor jest profesjonalny, miły i kompetentny.Gabinet bardzo dobrze... Kalina pytanie o koszt wizyty (1) witam panie...szukam od jakiegoś czasu dobrego ginekologa..i widze,że wasze... ania ZDECYDOWANIE POLECAM (1) Pomógł mi. Przed leczeniem wykonał sporo badań (część z nich wysyłałam aż do... Gaga mało konkretny (1) byłam u Pana doktora po drugim poronieniu na wypisie po łacinie była napisana... karola13 Rewelacja. (1) Rewelacja. Leczę się od pół roku - byłam na kilku wizytach i szczerze moge... aneta Asia - opinia (1) Dziś po raz pierwszy odwiedziłam gabinet doktora Miśkiewicza i jestem bardzo... Asia Beata - opinia (1) W wiekim stresie wybierałam się na pierwszą wizyte u Doktora Miskiewicza.... Beata Marlena - opinia (1) Dzięki doktorowi mam ślicznego synka :) uratował dzidzię, w 3 miesiącu... Marlena SUPER Lekarz (1) wspaniały,cierpliwy gdynianka SUPER LEKARZ (1) JEST NAJLEPSZYM GINEKOLOGIEM W GDYNI !!! DOROTA Wspaniały (1) Już po pierwszej wizycie wiedziałam, że to jest lekarz jakiego szukałam.... karolina Najlepszy (1) To najlepszy lekarz ginekolog jakiego spotkałam. Profesjonalny i cierpliwy,... Kasia Super (1) To najlepszy i najsympatyczniejszy lekarz u jakiego byłam, po prostu SUPER!!!! Aga