Beata.B. - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecam Panią Mecenas A. Rogozińską jako niezwykle... Beata.B. Mario - ocena (1) Profesjonalnie podejście do klienta i do sprawy . polecam Mario Małgorzata - ocena (1) Kompetentna pani adwokat, sprawa o kontakty z dzieckiem załatwiona szybko i... Małgorzata
Michał - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecam Kancelarię BUTNY | Adwokaci i Radcowie Prawni.... Michał Katarzyna - ocena (1) Pan Marcin, bardzo rzetelna i profesjonalna osoba. Bardzo latwy kontakt... Katarzyna Natalia - ocena (1) Kancelaria Pana Mecenasa pomaga mojej firmie w wielu sprawach,w tym... Natalia Stanisława - ocena (1) Pan Dawid jest bardzo kompetentny. Jego wiedza dorównuje jego przystojności. Stanisława Barbara - ocena (1) Profesjonalna Pani Mecenas, z ogromną wiedzą i doświadczeniem. Serdecznie... Barbara Magdalena - ocena (1) Pani Monika to profesjonalistka. Spotkaliśmy się w celu omówienia na pierwszy... Magdalena Kamila Okrutnik - ocena (1) Bardzo polecam współpracę z ta kancelaria. Świetna komunikacja, profesjonalne... Kamila Okrutnik Ewelina - ocena (2) Jestem zadowolona z pomocy która otrzymałam, profesjonalnie i komforowo Ewelina Mariusz Krajewski - ocena (1) Godna polecenia kancelaria prawna! Sprawne i rzetelnie rozpoznanie i... Mariusz Krajewski Laura P. - ocena (1) Serdecznie polecam współpracę z kancelarią mecenas Butny! Kancelaria Pani... Laura P. Pani - ocena (1) To może być dobre dla Wszystkich zainteresowanych . Pani Tomasz - ocena (1) Bardzo dobra kancelaria. Doskonałe przygotowanie, rzetelność i punktualność.... Tomasz Violetta - ocena (2) Polecam każdemu kto potrzebuje prawnego wsparcia. Miło, kulturalnie, sprawnie... Violetta Przemysław Nacewicz - ocena (1) Po nieudolnym prowadzeniu sprawy przez inną kancelarię, trafiłem na Pana... Przemysław Nacewicz Agata - ocena (1) Kompleksowa pomoc i wsparcie w sytuacji trudnej, potrzebującej opieki... Agata Tomasz - ocena (1) Niestety brak profesjonalizmu, nie polecam Tomasz Marcin - ocena (1) Sprawa załatwiona sprawnie, profesjonalnie, życzliwie. Marcin