Kierowoco Mercedesa C 220 CRY...

Temat dostępny też na forum: Motoryzacja
Jadać z synkiem,z mężem z Pruszcza Gdańskiego trafiliśmy na albo naćpanego kierowce albo jakiegoś psychopatę.Chłopak wiekowo 19-25 styl dresowy,czapeczka-daszek zgięty,obok młoda czarnowłosa dziewczyna.Idiota nie dość,że w perfidny sposób zajechał drogę,po czym mąż na niego zapipczał ,a ten zaczął ostro hamować,syn o mały włos nie przeleciałby do przodu,zakupy poleciały,ja osobiście mocnym uderzeniem zawaliłam w deskę(przy moim stanie zdrowia i niskich płytkach było to bardzo niebezpieczne). Mąż próbował go zatrzymać,ale ten zaczął celowo blokować Nas, co mąż przyspieszył a żeby go zatrzymac bynajmniej próbował to ten po hamulcach i odjeżdzał.Zadzwoniłam na Policję,żeby najbliższy Patrol go zatrzymał bo to co wyprawiał stwarzało ogromne zagrożenie dla innych uczestników;/
Dzięki Bogu,że okazało się,że Patrol jechał kilka aut przed Nami,mąż ich zatrzymał i gostek zostal ściągnięty.
Oby mniej takich baranów na drodze.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Kierowoco Mercedesa C 220 CRY...

Kiedy wy się w końcu nauczycie :/

bynajmniej =/= przynajmniej
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4

Poirytowany-Bynajmniej to nie przynajmniej! :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

>syn o mały włos nie przeleciałby do przodu

Palwisia, nie zapinasz dziecka w pasy???
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Oczywiście,że zapinam,właściwie on sam już się zapina,tylko tak Nim szarpnęło,że myślałam,że mi zaraz wyleci.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

Nie bolą go żebra?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bardziej się przestraszył,bo zaczął mi płakać ale nic mu nie jest .
Zresztą ja sama spanikowałam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

kiedyś taiego osła nagrałrm rejestratorem. Samochód oklejony reklamą firmy, numer telefonu i adres mailowy, gość wykonał identyczne manewry, najpierw wymusił i zajechał mi drogę Dałem klaksonem sygnał, to debil po hamulcach, prawie wjechałem w kufer. Wieczorem zadzwoniłem pod numer na aucie i poprosiłem o odczytanie wiadomości na mailu, oczywiście kilka fotek dołączyłem i informację o powiadomieniu policji. Wyobrażam sobie gębe goście kiedy, to zobaczył, bo po kilkudziesięciu minutach telefon oddzwonił z przeprosinami, że to, że nie chciał itd. REJESTRATOR, to teraz najlepszy przyjaciel kierowcy w walce z chamstwem
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Najważniejsze jest samozadowolenie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Samozadowolenie debila na drodze, stwarzjącego zagrożenie, czy narażonych na jego działanie?

Zadaj jeszcze raz pytanie, ale tym razem po polsku.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Niestety głupków na naszych drogach nie brakuje...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

hahhah dobre