Klub Piłkarski Pomorzanin Banino

Rozpoczynamy nabór do zespołu!
Już od 05.07.2022 wznawiamy treningi, w każdy wtorek i czwartek w godzinach 19:30-21:00 trenować będziemy w Baninie na kompleksie sportowym przy Szkole Podstawowej im. ks. prałata Józefa Bigusa Ul. Tuchomska 15 .
Wszystkich zainteresowanych dołączeniem do klubu zapraszamy do przesyłania wiadomości na naszym fanpage.
https://www.facebook.com/pomorzaninbanino lub wiadomość na maila office.k.p.pomorzaninbanino@gmail.com.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Klub Piłkarski Pomorzanin Banino

Byłem zima na hali na treningu i już więcej tam nie pojadę.. brak organizacji, trening to gadanie na sam początek przez jakiegos gościa, który nawet nie trenował, później 70min zajazdu z laska która ciśnie staruchów na maksa, a na koniec gra.. 25osob, i każdy zagrał mecz po 4minuty i do domu..a za tydzień powtórka..czy tam był jakiś Trener ? Był, ale oprócz gadania to nie robił z zespolem nic. Mam nadzieję że to się już zmienilo, bo nie było tam żadnego piłkarskiego treningu..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mnie kiedyś ziomek zapraszał, mówił że super klimat, dobry trener, fajne treningi, ale zanim przyszedłem to odradził bo się tam ponoć w krótkim czasie już kilku trenerów zmieniło
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Chodzę od kilku msc, nie zawsze mam czas ale dzięki luźnej atmosferze nikt nie robi z tego tytułu problemy. Tak naprawdę fajnie że jest coś w Baninie i można pograć
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ŕyhbnnn
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Imperium-Auto Salon (14 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....

budujecie/kupujecie na kredyt? (263 odpowiedzi)

Wiem, że dziwne pytanie, ale wspomagacie się wszyscy kredytami? Jak oceniacie, ile trzeba mieć...

Serwis de dietrich (10 odpowiedzi)

witam Czy może ktoś polecić serwisanta do kotła gazowego de dietrich? Z góry dziękuje.