Koleżanka na aerobik

Może zagląda tu jakaś mama (mniej więcej 30-letnia) z Ujeściska, Oruni Górnej, która chciałaby pójść na jakis aerobik? Szukam koleżanki właśnie w tym celu. Chciałabym się gdzies wybrać, ale samej mi się nie chce; poza tym we dwie mobilizacja większa. Jestem mamą (może nie młodą bo mam 32 lata, ale dzieci małe) i moja kondycja w skali 1-10 wynosi -10 :-). Raźniej by było pochodzić z kimś o zbliżonej kondycji...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Koleżanka na aerobik

ja jestem z Oruni Górnej, chodze na aerobik do wrzeszcza :) ale nie jestem mama ;)

Jednak zależy mi na Oruni Górnej, ewentualnie Ujeścisku, żeby przejść się z domu spacerkiem a nie dojeżdżać.

Witam jestem z ujeściska mam 34 lata , tez sie zastanawiałam nad aerobikiem ale nie miałam z kim odezwij się monika9030@gazeta.pl pozdrawiam

Inne tematy z forum

Kupujcie może naturalne kosmetyki? (91 odpowiedzi)

Cześć. Kupujcie może naturalne kosmetyki? Możecie polecić mi jakiś dobry sklep oferujący szeroki...

Kosmetyki trychologiczne - kosmetyki przeciw wypadaniu włosów (16 odpowiedzi)

Witajcie, chciałbym się dowiedzieć gdzie mogę znaleźć trychologa / gabinet trychologiczny z...

Prezent dla teściowej (121 odpowiedzi)

Moja teściowa obchodzi niedługo 60te urodziny. ale jak to zwykle u mnie bywa nie mam pojęcia co...