Kto zgubił psa???????????????????

W okolicach przepompowni na Warszawskiej od niedzieli błąka się średniej wielkości kundelek, o umaszczeniu biało-czarno-podpalanym Piesek jest bardzo przyjazny, ma obrożę, łasi i i lgnie do człowieka. Właściciela proszę o kontakt pod nr 501-801-920.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Kto zgubił psa???????????????????

Tak, widziałem, że biegał Majora Bojana z naszą blond biegaczką w niedzielę i z jakimiś dzieciakami na rowerach. Miał taką białą końcówkę na ogonku. Popytam, może właściciel się znajdzie. A może to pies tej biegaczki, chętnie osobiście oddam go w jej ręce :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Kto zgubił psa???????????????????

tak, to ten piesek, ma białą końcówkę ogonka. Jest słodki i milusiński. Pcha się do domku, tuli i nie boi się człowieka (nawet dzieci).
Oby znalazł się jego właściciel.
Ogłoszenia są już rozwieszone.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Nawodnienie ogrodu - ciśnienie wody - Bojano (9 odpowiedzi)

Cześć, Czy ktoś może podać jakie ciśnienie wody ma w kranie w ogródku? Czy jest szansa na 4...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (721 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Do licznych włascicieli psów (29 odpowiedzi)

Wiem, że zapewne mój post odbije się pustym echem, ale uważam, że przelała się już czara goryczy...