Które przedszkole?

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
Może ktoś podpowie, bo muszę szybko wybrać_Piotruś Pan Czy Mali Odkrywcy? Z góry dzięki!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Które przedszkole?

Pytasz o Małych Odkrywców vel Eureka na Sosnkowskiego?

Zależy czego oczekujesz po przedszkolu. W małych odkrywcach jest mniej dzieci ale z to wymieszane wiekowo, natomiast w piotrusiu masz grupy wiekowe.

Mój syn chodził do Odkrywców, było ok. Tak jak pisze wyżej Mymble, dzieci bawią się razem, starsze i młodsze na jednej sali ( bo jest tylko jedna sala ) , ale mi to nie przeszkadzało bo moje dziecko i tak nie mogło by być w dwóch salach jednocześnie :) , według mnie mój syn na tym skożystał bo obserwował starszaki i starał się im dorównać.
Ale część zajęć osobno mają starsze , osobno młodsze dzieci. Panie starają się bo ( jak mi tłumaczyła Pani Ewelina )
są pod nadzorem kuratorium oświaty, dostają dotacje ale w każdej chwili mogą mieć kontrolę.
Panie ( szczególnie Agnieszka i Ewelina ) bardzo sympatyczne, ogólnie polecam

Inne tematy z forum

Zarząd Spółdzielni Szadółki i płatny parking (5 odpowiedzi)

Dzień dobry, Szanowni Mieszkańcy Spółdzielni Mieszkaniowej Szadółki zarząd szadółek forsuje...

Gecco Deweloper (11 odpowiedzi)

Jeżeli ktoś jest zainteresowany szczerą opinią polecam przejść się po mieszkańcach inwestycji na...

Zamojska Vita (5 odpowiedzi)

Ujeścisko oferuje bogate zaplecze handlowo-usługowe. Są tu dostępne sklepy, a także poczta,...