Michalina - ocena (1) Myślę, że mogę polecić Rondobis Kościerzyna każdemu. Bardzo dobrze potrafią... Michalina Julian - ocena (1) Wojciech super instruktor Julian Klaudia - ocena (1) Elka School-najlepszy wybór, kadra wypełniona profesjonalistami, Panie w... Klaudia
Marchlewicz - ocena (1) Nauka jazdy w tej szkółce była sama przyjemnością, Pani Żaneta perfekcyjnie... Marchlewicz Yana - ocena (1) Chciałabym serdecznie podziękować mojemu instruktorowi jazdy panu Rafałowi.... Yana Paweł - ocena (1) Dzięki Panu Darkowi zdałem za pierwszym razem na Kat A. Instruktor z... Paweł Paula W-O - ocena (1) Najlepsza szkola jazdy! Wspanialy instruktor Zbyszek! Jazdy doszkalające... Paula W-O Paweł - ocena (1) OSK Delta od samego początku zrobiła na mnie dobre wrażenie. Już na wejściu... Paweł Karol - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecam tę szkołę jazdy każdemu, kto chce porządnie... Karol Kamil - ocena (1) Najlepsza szkoła jazdy, mili ludzie i super atmosfera. Kamil Daria - ocena (1) Bardzo polecam Osk Herkules dzięki ich pomocy i zaangażowaniu udało mi się... Daria Maciej - ocena (2) Super szkółka i cenowo i z podejściem, Pan Marcin super nauczył mnie jeździc... Maciej Dawid - ocena (1) Miałem okazję uczyć się jazdy z Panem Rafałem i szczerze mogę powiedzieć, że... Dawid Maciej - ocena (2) Udało się zdać egzamin za pierwszym razem. Chciałbym Bardzo Podziękować... Maciej Martyna - ocena (1) Z całego serca polecam Amandę jako instruktorkę jazdy! Dzięki niej zdałam... Martyna Martyna - ocena (1) Świetna administracja - bez problemu mogłam zmienić instruktora oraz na... Martyna Kajetan Formela - ocena (1) Witam chciałem powiedzieć że rondo bis to najlepszy wybór dla tych co chcą... Kajetan Formela wisnia.696969@gmail.com - ocena (1) W tym Gdyni, gdzie fale i mewy nad głową, Jest szkoła jazdy z prawdziwą... wisnia.696969@gmail.com Dominika - ocena (1) Wspaniała szkoła! Teoria u Pana Wojtka przekazywana w taki sposób, że zasady... Dominika Jerzy - ocena (1) Profesjonalne i fachowa rady umożliwiły mi zdanie egzaminu za pierwszym... Jerzy