Łukasz - ocena (1) Super podejście do kursanta. Tomek najlepsze instruktor. Łukasz Zuzanna - ocena (1) Bardzo mocno polecam szkołę GDprawko. Profesjonalne podejście i świetna... Zuzanna Użytkownik - ocena (2) Bardzo polecam Pana Andrzeja! Genialny instruktor, bardzo cierpliwy i... Użytkownik
Daria - ocena (1) Najlepsza Szkoła jazdy. Instruktor Pan Tadeusz bardzo cierpliwy, przekazuje... Daria Julia - ocena (1) Bardzo polecam pana Janusza Piotrowskiego. Przygotował do jazdy na drogach w... Julia Edek Drozda - ocena (1) Odjazdowa szkoła jazdy, wszystko elegancko zdane w pierwszym podejściu.... Edek Drozda Michał - ocena (1) Super ośrodek super instruktorzy i obsługa w biurze. Polecam Michał Orest Krauze - ocena (1) Swietne zaangażowanie jak i profesjonalne podejście egzamin zdany polecam w 100% Orest Krauze Piotr - ocena (1) Jestem zadowolony z przebiegu kursu. Instruktorzy kompetentni, cierpliwi,... Piotr Maciek - ocena (1) Zdane za pierwszym razem i teoria i praktyka ;) Korzystałem z kursu... Maciek Emilka - ocena (1) Polecam bardzo szkołę jazdy Pana Zbyszka, każdemu kto chcę nauczyć się... Emilka Oliwia - ocena (1) Polecam z całego serca tą szkołę jazdy. Świetnie zostałam przygotowana do... Oliwia Liliana - ocena (1) Bardzo polecam szkółkę osk delta . pan Tomek udzielał mi cennych wskazówek... Liliana Kacper - ocena (1) Super szkoła jazdy,profesjonaliści w szczególności wszczegolnosci polecam... Kacper Julia - ocena (1) Najlepsza szkółka w Trójmieście !!! Pani Basia cud kobieta !!!! Nikt lepiej... Julia Olivier R - ocena (3) Profesjonalne przygotowanie do egzaminu i każdego jego aspektu, miła... Olivier R waldemar .s - ocena (1) Z czystym sumieniem Polecam Centrum Szkolenia Rondo Bis PUCK od pierwszego... waldemar .s Sandra Klimańska - ocena (1) Firma zasługuje na najwyższe uznanie za profesjonalizm i doskonałą obsługę... Sandra Klimańska Artur - ocena (1) Robiłem kategorię C w Poldku i mega polecam! Zdałem za pierwszym razem bez... Artur Paulina Napierała - ocena (1) Zdecydowanie polecam! Pan Maciej po nieudanym kursie w poprzedniej szkółce, w... Paulina Napierała