Justyna :) - opinia (1) Polecam szkołę L-Krzyś. Instruktor miły, cierpliwy. Daje wskazówki potrzebne... Justyna :) L- KRZYŚ:-) MINIMUM STRESU, ALE ZA TO MAAAXIMUM SUKCESU:-)) GORĄCO POLECAM!!! (1) Gorąco polecam wszystkim przyszłym kierowcom Instruktora:-) Pana Krzysztofa i... Izabela Luki - opinia (1) Minimum stresu maximun sukcesu.Polecam ta szkole jest naprawde dobra.Zdalem... Luki
Opinia (1) Nauczanie pierwsza klasa , nie ma co ! Teoria zdana za pierwszym razem ,... Mateusz W. M - opinia (1) Zaczynałam naukę jazdy w innym ośrodku i mam na koncie wiele negatywnych... M BARDZO POLECAM L-KRZYŚ (1) Do L-Krzyś zapisałam się z polecenia mojego kuzyna (zdał egzamin za pierwszym... Anna Bombowa jazda (1) Witam, Krzyś to spokojny i bardzo cierpliwy instruktor, z Nim wiele się... Patrycja Kamil - opinia (2) Bardzo polecam szkołę L-Krzyś. Bardzo przyjemnie spędzony czas. Egzamin zdany... Kamil Bajeczna jazda Toyotą (1) Krzyś to dobry, spokojny i cierpliwy instruktor przyjemna jazda Toyotą... E.Z. POLECAM (1) Polecam szkółkę L-Krzyś, jeżeli ktoś chce się nauczyć jeździć w symaptycznej... Ewelina Kosmos (kruzo) (2) Witam W tej szkole są według mnie same plusy, minusów żadnych nie ma. Idąc... Damian L-KRZYS NAJLEPSZA SZKOLA ! (1) Pamiętam pierwszy dzień nauki jak dzisiejszy ,przychodzę do pana Krzysia na... Damian Egzamin zdany za pierwszym razem ! (1) Polecam ! perfekcyjne przygotowanie do egzaminu. Żadnych straconych cennych... Filip 4 godziny ;) (1) 9 raz zdawałam prawko, bylam juz przekonana ze nie dam rady. 4 godziny z... Agata WZÓR INSTRUKTORA!! (1) Witam ponownie!! Tak jak wspomniałam w ostatnim wpisie "teraz może być już... Iwona Wojciechowska Viola - opinia (1) W przeciągu 3 miesięcy zostałam kierowcą. Kurs minął szybko i bezstresowo.... Viola MAXIMUM SUKCESU W 100% W SZKOLE L-KRZYŚ :) :) !!!!!!! (1) Ponad rok temu ukończyłam kurs w jednym z gdyńskich ośrodków szkolenia... Aleksandra M. sama przyjemność (1) Godna polecenia szkoła jazdy,minimum stresu na jazdach, z panem Krzysiem sama... aga Paulina - opinia (1) Szczerze i obiektywnie polecam nuke jazdy z panem Krzysiem. Kurs minoł mi... Paulina Super kurs! (1) Super kurs a zarazem bardzo szybki kurs! Jeżdżenie z Krzysztofem to sama... Rafał Konkol