Aneta - opinia (1) polecam, Krzyś naprawdę chce Cię nauczyć jazdy samochodem. Aneta Kurs Prawka (1) Pan Krzysiu to wspaniały instruktor, polecam, dzięki niemu bowiem zdałem... Michał Łuczak Świetne podejści i fajna atmosfera :):) (1) Do Krzysia trafiłam trochę przypadkowo - po prostu mieszkam blisko :) Przede... Baśka T.
Gorąco polecam (1) Zapisując się na kurs byłem sceptycznie nastawiony na to ,że kiedykolwiek... AD SZCZERZE POLECAM!!! (1) Blondynka pyta swego instruktora nauki prawa jazdy: - Jak pan sądzi, ile... Monika :) Joanna - opinia (1) Polecam szkołę jazdy pana Krzysztofa. Jest bardzo dobrym instruktorem, w... Joanna Super :) (1) Auto Szkoła L-Krzyś bardzo dobra szkoła , konkretny instruktor ,pomocny i... Małgorzata Fryś Rewelacyjna szkoła L-Krzyś!!!!!!!!!!!!! (1) Przyszłam do Pana Krzysztofa po próbach uczenia się w innej szkole i po... Tatiana Bardzo dobra szkoła. (1) Gorąco polecam szkołę pana Krzysztofa. Jazdy z nim to przyjemność, wszystko... Magda Polecam Krzysia :) (1) Pracuję w sezonie w tym samym budynku, w którym Krzysiek ma swoją szkołę.... Paula POLECAM!!! (1) JEŚLI ZAMIERZACIE ZDAC PRAWO JAZDY, POLECAM JAK NAJBARDZIEJ SZKOŁĘ P.KRZYŚKA.... ANKA Z czystm sumieniem polecam!!!!!!!!!! (1) Zanim spotkałam Pana Krzysztofa myślałam, że jestem już na etapie takim, że... Magda Polecam wszystkim.. (2) wszystkim którym brakuje wiary w to iż posiadanie prawka jest możliwe. Tak... Alina POLECAM!!! (1) Polecam wszystkim. P.Krzysztof 100% profesjonalizmu.Lekcje jazdy w miłej i... Emilia Lepiej wybrać nie możecie :) Polecam z ręką na sercu :) ZDAŁAM!!!!!!!!!! :) :) :) (1) Polecam wszystkim niezdecydowanym i szukającym takiej szkoły gdzie chcą... Monia szczęśliwa posiadaczka "Pr Polecam szkołę L-Krzyś ! (1) Cierpliwy i wyrozumiały instruktor. Jazdy odbywają się po takich samych... Katarzyna Bardzo dobra szkoła jazdy (1) Polecam bardzo cierpliwy i wyrozumiały instruktor. Wszystko potrafi dokładnie... Kamil POLECAM :) (1) Polecam serdecznie! Po kilku nieudanych próbach udałam się na dodatkowe... Natalia 100% Profesjonalizmu!!! (1) Trochę czasu spędziłem nad moim prawkiem :P byłem w kilku szkołach i 4 razy... Łukasz Tymiński Horosho! (2) Moja siostra poleciła mi Pana Krzysztofa, a ja polecam wszystkim.Doszkalałem... Michał B.