LLAVERO

Usługi remontowe

Gdańsk, Gdańska

Mariusz - ocena (1) Rzetelna firma, polecam Mariusz Monika - ocena (1) polecam z czystym sumieniem tą fimę! Monika Natalia Chwojnicka - ocena (1) Szczerze polecam firmę. Od pierwszego kontaktu czuć było zaangażowanie i... Natalia Chwojnicka
Kj - ocena (1) Zdecydowanie polecam, wszystko mega sprawnie Kj Ewelina - ocena (1) Nie jestem osobą,która lubi zamieszczać opinie. Ale tu myślę, że należą się... Ewelina Dominika - ocena (1) Remont wykonany perfekcyjnie. Wszystko zgodnie z ustaleniami, terminowo i... Dominika Katarzyna Z - ocena (1) Polecam z czystym sumieniem . Remont wykonany w terminie z dbałością o... Katarzyna Z Reni - ocena (1) Profesjonalna i rzetelna firma. remont wykonany sprawnie, przez... Reni Artur Olech - ocena (1) Serdecznie polecam usługi firmy llavero. Panowie wiedzieli jakie mamy... Artur Olech Karolina - ocena (2) Firma działająca na najwyższym poziomie. Świetny kontakt, profesjonalne... Karolina Grażyna - ocena (1) Polecam remonty przez firmę llavero. Na czas, w budżecie z ciekawymi... Grażyna Dorota - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy... Firma zajmuje się wszystkim, nie... Dorota Mariusz - ocena (1) Serdecznie polecam firmę llavero. Realizacja bez problemowa, ciągły kontakt,... Mariusz Grazka - ocena (1) Solidna rzetelna Firma Polecam Grazka Oliwia - ocena (1) Polecam! Fachowe podejście do pracy, wykonanie na czas. Mieszkanie było do... Oliwia Krystyna - ocena (1) Czysty profesjonalizm! Prace wykonane szybko i dokładnie. Kontakt z P.... Krystyna Grażyna Ustaszewska - opinia (1) Firma budowlana LLavero jest doskonała!!!. Bardzo dobrzy fachowcy Gorąco polecam Grażyna Ustaszewska Patrycjusz - opinia (1) Super kontakt i profesjonalne podejście. Można im zaufać. Patrycjusz Staszek - opinia (1) Jestem mega zadowolony z profesjonalizmu i terminowości fachowców. Serdecznie... Staszek Piotr - opinia (1) Wszystko zrobione z zgodnie z ustaleniami, w dodatku bez opóźnień. Piotr