Grażyna - ocena (1) Polecam remonty przez firmę llavero. Na czas, w budżecie z ciekawymi... Grażyna Dorota - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy... Firma zajmuje się wszystkim, nie... Dorota Mariusz - ocena (1) Serdecznie polecam firmę llavero. Realizacja bez problemowa, ciągły kontakt,... Mariusz
Karolina - ocena (1) Firma działająca na najwyższym poziomie. Świetny kontakt, profesjonalne... Karolina Grazka - ocena (1) Solidna rzetelna Firma Polecam Grazka Oliwia - ocena (1) Polecam! Fachowe podejście do pracy, wykonanie na czas. Mieszkanie było do... Oliwia Krystyna - ocena (1) Czysty profesjonalizm! Prace wykonane szybko i dokładnie. Kontakt z P.... Krystyna Grażyna Ustaszewska - opinia (1) Firma budowlana LLavero jest doskonała!!!. Bardzo dobrzy fachowcy Gorąco polecam Grażyna Ustaszewska Patrycjusz - opinia (1) Super kontakt i profesjonalne podejście. Można im zaufać. Patrycjusz Staszek - opinia (1) Jestem mega zadowolony z profesjonalizmu i terminowości fachowców. Serdecznie... Staszek Piotr - opinia (1) Wszystko zrobione z zgodnie z ustaleniami, w dodatku bez opóźnień. Piotr Paula - opinia (1) Polecam ! Jestem bardzo zadowolona, ponieważ Firma Llavero wykończyła nam... Paula Grażyna - opinia (1) Mieszkania (3sztuki) wykończone w terminie, z bardzo dużą dokładnością,... Grażyna Joanna - opinia (1) W końcu! Szybki ustalenie warunków, szybkie wejście na mieszkanie,... Joanna Alicja - opinia (1) Wykończone mieszkanie pod klucz. Położona podłoga, zrobiona łazienka,... Alicja