Latto Gelato

Lodziarnie

Gdańsk, Mirona Białoszewskiego 12

Wojtek - ocena (1) Najlepsze lody w Trojmieście! Wojtek Kla - ocena (1) Najlepsze lody jakie jadłam w życiu Kla mmm - ocena (1) najlepsze lody w Trójmieście mmm
tri - ocena (1) Najlepsze lody w Trójmieście, czy w Gdańsku czy Gdyni. Obłędne smaki,... tri Zuza - ocena (1) Genialne. Najlepsze jakie jadłam w Polsce. A jestem lodożercą. Zuza Amelia Wiśniewska - ocena (1) Miła obsługa, tłumy już od trzech minut po otwarciu Amelia Wiśniewska Małgorzata - ocena (1) Najlepsze lody w Trójmieście ️ Małgorzata Jolex - ocena (1) Moim zdaniem najlepsze lody ever. Nigdzie na świecie lepszych nie jadłam.... Jolex Kasia - Ewa - ocena (1) super, ekstra i bardzo bardzo dobre! Kasia - Ewa MS - ocena (1) Najlepsze i naturalne MS Sławek - ocena (1) Często są nowe smaki. Ostatnio bardziej ciekawy pączkowy. Sławek Lidia - ocena (1) Najpotężniejsze lody w Trójmieście i może nie tylko. Wspaniale kremowe i... Lidia Kasia - ocena (1) Bezdyskusyjnie najlepsze lody w trojmiescie Kasia Agata - ocena (1) Najlepsze lody w Trojmiescie Agata Ala - ocena (1) Byłam już wielokrotnie i nigdy się nie zawiodłam, smaki powalające, lody... Ala drtygrys - ocena (1) Jestem zachwycony, lody jak we Włoszech drtygrys Aliszja - ocena (1) Najlepsze lody w całym trojmiescie :) Aliszja Ryszard - ocena (1) Dot. lodziarni w Gdyni. W Gdańsku nie byłem Ryszard Aga - ocena (1) Jeszcze nigdy się nie zawiodłam. Zawsze przeepysznie! :D Aga Patryk - ocena (1) najlepsze lody w Trójmieście - szkoda tylko, że często max jeden sorbet i to... Patryk