List z Polski

Taki list nadszedł do Czech z Polski :

Uważamy za niefortunne z punktu widzenia stosunków czesko-polskich, jeśli propozycje legislacyjne dotyczące legalizacji komercyjnej turystyki aborcyjnej są otwarcie uzasadniane zamiarem obejścia polskiego ustawodawstwa chroniącego nienarodzone życie ludzkie i jeśli te propozycje mają na celu zachęcenie polskich obywateli do łamania polskiego prawa. Przyjęcie tak umotywowanych zmian legislacyjnych wydaje nam się krokiem niezgodnym z doskonałymi stosunkami między naszymi krajami

Co powinna zrobić Republika Czeska ?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

Re: List z Polski

Jakie ma znaczenie strona czeska?
To my powinniśmy skończyć z poprawnością polityczną wobec Czechów.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Powinnismy skończyć z poprawnością polityczna wobec Czechów i wykonać taktyczny atak prewencyjny na kliniki w Czechach, który umożliwi stosowanie stanowiska Trybunału Konstytucyjnego Julii Przyłębskiej nie tylko w Czechach ale na całym świecie.

A polskie kobiety w ciąży przekraczające granicę PRL powinny być poddawane obowiązkowej kontroli ginekologicznej.
To jedyny sposób, aby w zapewnić wykonanie prywatnego stanowiska pani Julii Przyłębskiej.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Polska to dziki kraj. Mentalnie tkwiący silnie w kulturze i mentalności wschodniej. Nie przyjmuje się tutaj demokracja, to jak rzucanie pereł przed wieprze. Próby jej zasiania kończą się zdeptaniem wschodzących kiełków wolności gumofilcami i zatruciem wodą święconą. Szkoda że nie wyjechałem z tego kołchozu gdy byłem młodszy. Kraj jest skazany na niekończący się łomot dwóch obozów, bez szansy na rozejm i współpracę. Teraz trzeba sobie radzić i wyrywać co się da z funduszy jakie przyjdą z naiwnej Unii. Tak jak robią to czarne hieny i pisowscy gaulaiterzy.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Republika Czeska powinna nas zabic śmiechem za katolicki skansen jakim sie zrobiliśmy przez ostatnie 6 lat. Mam nadzieje, że pomoglam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

Karol Nawrocki vel Tadeusz Batyr (12 odpowiedzi)

Niedawno w ogólnopolskich mediach toczyła się i toczy dyskusja dotycząca osoby niejakiego Karola...

Czy złodziej złapany za rękę przestaje być złodziejem ? (13 odpowiedzi)

Tow. Nawrocki z partii putinowskiej zadeklarował oddanie mieszkania, które przejął od Pana...

Jak uczucia po wynikach wyborów? (10 odpowiedzi)

Moim zdaniem obaj kandydaci dalecy od ideału. Tragedią jest to, że wybór jest pomiędzy złem a...