Lodówka - jakiej szukać?

Szczególnie, że zależałoby mi na tym, żeby nie była specjalnie droga. Najlepiej byłoby się zmieścić w granicach 1500 zł. Ale czy to możliwe? Nieawaryjność, pojemność (ma wystarczyć trzem osobom), energooszczędność - da się to wszystko połączyć za taką cenę?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Lodówka - jakiej szukać?

Jeśli chodzi o cenę, to polecam zakup przez internet.Lodówkę mam akurat firmy Polar, służy mi od dokładnie 11 lat i jak do tej pory bez jednej awarii (ma około 175cm, 2 szuflady zamrażarki)jest nas troje i nam akurat ta wielkość wystarcza.
Porównując zakupy w sklepie a ten sam sprzet w necie zaoszczędziłam 400 zł kupujac ostatnio pralkę.Idź do sklepu popatrz co ci sie spodoba, zapisz nazwę i model, sprawdź w sklepach internetowych cenę i porównaj. Fajnie jest jeszcze w sklepie "Koszałka"tam kupując za gotówke masz mozliwość negocjacji ceny:)wytargowałam 200,00 przy kupnie zmywarki.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Lodówka - jakiej szukać?

Mam podobny dylemat, dlatego, gdyby ktoś miał jeszcze coś do dodania, to bardzo proszę :) Będę wdzięczny za wszelkie porady.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Gdzie kupić tanio żaluzje, plisy, rolety, firany, zasłony ? (83 odpowiedzi)

Z usług jakiej firmy warto korzystać w Trójmieście ? Chodzi mi o zakup rolet, żaluzji, firanek...

gdzie kupić rolety (85 odpowiedzi)

Witam, chcę kupić rolety na okna, takie gotowe bo są sporo tańsze niż robione na zamówienie,...

Wyposażenie łazienki (55 odpowiedzi)

byłam już w tylu sklepach i jestem załamana... szukamy kompletnego wyposażenia łazienki, od wc po...