Logopeda Hanna Łosińska

Logopedzi

Gdańsk, Bolesława Chrobrego 36A

Najlepszy logopeda!!! (1) Pani Hania to najlepszy terapeuta pod każdym względem. Bardzo dobry kontakt z... Agata Najlepszy logopeda (1) Polecam serdecznie. Pani Hania to bardzo miła i sympatyczna osoba. Syn bardzo... Mama Oliwiera Bardzo polecam! (1) Pełen profesjonalizm. Zajęcia są urozmaicone, w bardzo przyjaznej atmosferze... Beata
Świetna terapeutka! (1) Serdecznie polecam zajęcia z Panią Hanią. Mój syn od kilku lat uczęszczał na... Joanna Najlepszy logopeda w trójmieście! (1) W 100% POLECAM Od dziecka miałem problemy z mową,w końcu zebrałem się i... A Zdecydowanie polecam! (1) Zajęcia prowadzone są w przyjemnej atmosferze. Nie trzeba było długo czekać... M. Gorąco polecam, prawdziwą specjalistkę!! (1) Uczęszczam do Pani Hanny na zajęcia od 5 lat. Jest niezastąpiona osoba, z... Natalia Świetne efekty w przystępnej cenie! (1) Z usług Pani Hanny korzystałam (a właściwie korzystała) moja córka od... Ewa Polecam!!! (1) Polecam z czystym sumieniem!!! Problemy z mową pojawiły się u mnie po wypadku... Roland Super specjalistka! (1) Pełna pasji i profesjonalizmu. Serdecznie polecam, pomogła mojemu synkowi! zadowolonamama