Łuszczyca skóry głowy co pomaga naprawdę, a nie tylko na chwilę?

Zaczynam powoli tracić cierpliwość. Stosuję różne szampony, kremy, maści coś działa na chwilę, potem znów wszystko wraca. Mam wrażenie, że to błędne koło. Czy ktoś z Was ogarnął łuszczycę skóry głowy w sposób trwały, nie tylko doraźnie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Łuszczyca skóry głowy co pomaga naprawdę, a nie tylko na chwilę?

mi pomogły: słońce, 1500 mg Witaminy C dziennie, Vitamina D zimą codziennie. Po łuszczycy nie ma śladu

Zgadzam się z Kamilową historią, ale chciałam dodać coś ważnego czynnik psychologiczny. U mnie najlepsza poprawa była wtedy, kiedy w życiu emocjonalnym było po prostu dobrze. Stres strasznie zaostrzał objawy, więc warto też zadbać o siebie w głowie. Może to brzmi banalnie, ale naprawdę ma znaczenie.

Inne tematy z forum

Co sądzicie o zamiennikach viagry? (7 odpowiedzi)

Co sądzicie o zamienikach viagry? Widziałem ostatnio, ze sporo reklamuje się tego w tv oraz w...

Jaką macie opinię na temat feromonów? (6 odpowiedzi)

Postanowiłem założyć temat ponieważ jestem ciekaw Waszej opinii na temat feromonów. Czy takie...

Czy jest na forum osoba cierpiąca na niedoczynność tarczycy lub hashimoto?? (124 odpowiedzi)

Witam, Czy jest lub są tu osoby zmagające się z niedoczynnością tarczycy lub Hashimoto ????...