Polecam! (1) Jestem klientka Doktor Izabeli Kobylinskiej od 13 lat i mogę powiedziec na... Kasia Zdecydowanie polecam (1) Do Belladerm MedSpa trafiłam za namową koleżanki. Jestem bardzo zadowolona z... Ada Zdecydowanie Polecam (1) Do Pani Doktor Izabeli trafiłam za namową koleżanki. Cały zespół , który tam... Ada
Polecam!!! (1) Chodzę od kilku lat do gabinetu Belladerm MedSpa, do Dr Kobylińskiej. Pani... Kamila Fantastyczne miejsce, które polecam! (1) Bardzo miła obsługa! Co najważniejsze bardzo czysto i profesjonalnie. Byłam u... Magda Polecam! (1) Wykonałam w salonie Belladerm peeling VI Peel i jestem niezwykle zadowolona!... Katarzyna Pełen profesjonalizm (2) Od roku jestem stała klientka Pani dr Kobylinskiej, trafiłam do niej z... Gosia Peeling VI Peel - PO PROSTU REWELACJA!!! (1) Polecam wszystkim peeling VI Peel. Naprawdę warto. Jestem weteranem... Doris Polecam! (1) Męczyłam się długo z wrastającymi włosami pod pachami i generalnie silnym... agnieszka PEŁEN PROFESJONALIZM!!!! (1) Od kilku lat jestem stałą klientką pani doktor Izabeli Kobylińskiej i z całą... Marzena Głębokie zmarszczki (1) Mialam głębokie bruzdy które żeby wypełnić potrzeba było dużo kwasu... Monika POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! REWELACJA (1) Zdecydowałam się na zabieg depilacji laserowej wąsika i podbródka. Jestem po... EWA D. ZDECYDOWANIE POLECAM! UWAŻNY I ŻYCZLIWY LEKARZ (1) Do dr Kobylińskiej trafiłam zachęcona opiniami koleżanek, które korzystały z... Dorota Naprawdę warto! (1) Skorzystałam parokrotnie z oferty depilacji laserowej bikini. Już po trzecim... Magda Profeska! (1) Ze sceptycznym podejściem zakupiłam promocyjny kupon na dwa zabiegi depilacji... mania Super ! Polecam z całego serca ten gabinet ! USTA i Bruzdy zrobiłam wyglądam super ! (1) Usta i bruzdy koło noska zrobiłam, super, Pani doktor Iza kObylińska ma... Agata Dr Izabela Kobylinska (3) Z zabiegow u Pani Doktor krzystalam wielokronie i powiem jedno: jest jedynym... L.Nielsen REWELACJA!!!!!! (1) Gabinet ten został mi polecany przez moja Panią dermatolog, jako miejsce z... Joanna Zdecydowanie polecam! (1) Jestem bardzo zadowolona z jakości usług i przemiłej obsługi! Byłam na... Zadowolona Miło i Profesjonalnie (1) W gabinecie skorzystałam z depilacji laserowej okolic bikini i łydek. Jestem... ala