Anna - ocena (2) Polecam z pełnym przekonaniem firmę MG Nieruchomości M. Grzebińska. P. Marta... Anna Agnieszka - ocena (2) Miałam przyjemność współpracować z Panią Martą przy zakupie mieszkania w... Agnieszka Krzysztof - ocena (2) Pani Marta w pełni profesjonalnie zajęła się tematem. W 100 procentach dba o... Krzysztof
Marta i Michał - ocena (2) Ze wsparcia pani Marty Grzebińskiej korzystamy od lat. Każdorazowo jesteśmy... Marta i Michał Adriana - ocena (2) Polecam współpracę z Panią Martą z całego serca! Otrzymałam dokładnie takie... Adriana Aleksandra Sarota - ocena (2) Gorąco polecam współpracę z MG Nieruchomości! Pani Marta to wspaniała,... Aleksandra Sarota Łukasz - ocena (2) Polecam z całego serca. Pani Marta jest profesjonalistką w każdym calu.... Łukasz Witkowscy - ocena (2) Współpraca z panią Marta to sama przyjemność. Niezawodna, super kontakt,... Witkowscy Joanna Rzeszotarska - ocena (2) Polecam wszystkim biuro nieruchomości - MG Nieruchomości. Pani Marta... Joanna Rzeszotarska Ola - ocena (2) Serdecznie polecam Panią Martę! Najlepszy pośrednik w Trójmieście! Po kilku... Ola Karolina - ocena (2) Chciałabym bardzo podziękować Pani Marcie, zdjęcia przygotowane do sprzedaży... Karolina Katarzyna - ocena (2) Pani Marta wspierała mnie przy sprzedaży mieszkania w kamienicy zamieszkanego... Katarzyna Rafał M. - ocena (2) Jestem bardzo zadowolony z usług Pani Marty. Dzięki jej pracy udało się... Rafał M. Pati Garg - ocena (2) Pani Marta Grzebińska z MG Nieruchomości to prawdziwa profesjonalistka w... Pati Garg Anna C. - opinia (2) Absolutnie polecam MG Nieruchomosci! Pelen profesjonalizm,doswiadczenie,... Anna C. Aleksandra - opinia (2) Kompetentna i wiarygodna osoba, potrafi wszystko wyjaśnić na tzw. "chłopski... Aleksandra Agnieszka - opinia (2) Pełen profesjonalizm w podejściu do klienta, analizy rynku i formalności... Agnieszka Magda - opinia (2) Najlepszy wybór jakiego można dokonać przy sprzedaży mieszkania. Pani Marta i... Magda Małgorzata - opinia (2) Miła i profesjonalna obsługa.Pełne zaangażowanie . Małgorzata Damian - opinia (2) Godna polecenia Pani Marta ... Najpierw 2 lata wzorowo prowadziła wynajem... Damian