Mama Rozmawia-Gdynia

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Czy któraś z Was tez dostała zaproszenie. Zapowiada się ciekawie. Spotkanie będzie prowadzić Anna Maruszeczko a gościem specjalnym będzie Paweł Zawitkowski.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Mama Rozmawia-Gdynia

Nie słyszałam o tej akcji, hmm..

ja dostałam zaproszenie ;)

ja właśnie dostałam zaproszenie i planuje się wybrać. Mogą przekazywać ciekawe informacje zwłaszcza P.Zawitkowski

Polecam spotkanie:) chyba będzie jeszcze jedno ale dopiero po nowym roku. Niestety główny gość-Paweł Zawitkowski nie przyjechał ale i tak spotkanie było bardzo fajne. Spotkanie bardziej przeznaczone dla kobiet w ciąży( choć w zaproszeniu było napisane ze tez dla mam dzieci do 1 roku) ale może dlatego ze w zastępstwie były dwie położne ze szkoły rodzenia. Mam nadzieje ze w lutym tez uda mi się pójść :)

Ja dostałam zaproszenie i na dziś i na luty. Dziś nie mogłam bo akurat wypadał taniec Młodej ale w lutym się wybiorę :)

A gdzie to?? I jak dostać zaproszenie?? Czemu ja nic nie wiem ??

jak dostać zaproszenie na luty?

Inne tematy z forum

Kto kupił szereg w Rumi przy ul. Partyzantów 60 Żurawia łąka od Moj Dom Deweloper,Wasko,Feniks (13 odpowiedzi)

Witam! Kto z was kupił, jakie macie doświadczenia, jak wygląda kwestia prawna budynków oraz...

Zielone Błonia (3 odpowiedzi)

Osiedle graniczyło będzie z parkiem Błonia Janowskie. Dzięki pobliskim terenom zielonym i placom...

Nowe Janowo (4 odpowiedzi)

W okolicy, gdzie powstało osiedle, dostępna jest pełna infrastruktura zapewniająca wygodne życie...