Martyna - ocena
Z całego serca polecam Amandę jako instruktorkę jazdy! Dzięki niej zdałam egzamin za pierwszym razem. Jazdy odbywały się w świetnej atmosferze Amanda tworzy przestrzeń, w której nie trzeba bać się popełniania błędów. Wszystko tłumaczy bardzo dokładnie i cierpliwie, zawsze jest otwarta na pytania i potrafi dostosować się do tempa ucznia. Do tego na jazdach jest po prostu wesoło! Można pożartować, rozładować stres i nawet nie wiadomo kiedy nauka staje się przyjemnym momentem dnia. Amanda doskonale przygotowała mnie do egzaminu nic mnie nie zaskoczyło, znałam każdą trasę, którą wybrał egzaminator, czułam się pewnie i dokładnie wiedziałam, co robić. Szczegółowo omówiłyśmy też manewry na placu, co bardzo mnie uspokoiło. Wiedziałam, czego się spodziewać i miałam w głowie konkretne wskazówki, które naprawdę pomogły, jak np. trzymanie nogi na hamulcu na środkowym łuku, gdzie można łatwo stoczyć się na pachołek. Jeśli ktoś szuka instruktorki, która nauczy nie tylko techniki jazdy, ale też zbuduje pewność siebie za kierownicą Amanda to strzał w dziesiątkę!