Masala

Restauracje

Gdańsk, Rajska 10

Bardzo słabo (1) Kuchnia Indyjska słabo doprawiona, moje 5 letnie dziecko jada pikantniejsze... Klient duże negatywne zaskoczenie (1) Obsługa niezbyt zainteresowana klientami. Po oznajmieniu że będziemy płacić... mor NIE POLECAM! (2) Nie zjadłem, bo Pani przez telefon powiedziała: - nie mamy menu, bo nasi... Bartek
Chińskie danie nie do zjedzenia (1) Odwiedziłam Masala nie po raz pierwszy, ale pierwszy raz zamówiłam chińskie... głodna Skandal (1) Miałam wątpliwą przyjemność zawitać do tej restauracji... Na początku... Mała_Mi Bardzo dobra restauracja (1) Byłam 3-4 razy, a jutro będę kolejny raz. Za każdym razem wychodziłam... Kasia Bonkers - opinia (1) Tom Kha Soup, czyli zupa z mleczkiem kokosowym, bardzo rzadka i nie przypadła... Bonkers Na plus (1) Po 2 latach zawitałam po raz drugi i nie rozczarowałam się - porcje były... MM Rozczarowanie (1) Czesto przychodzilam do tej restauracji z rodziną i znajomymi. Zawsze... Magda Moje ulubione miejsce (1) Z żoną jesteśmy stałymi klientami. Niestety nie ma z tego powodu żadnych... baz Pozytywne zmiany (1) Masala to od zawsze jedna z moich ulubionych restauracji, jednak jakiś czas... A^ Najlepsza (relatywnie do ceny) kuchnia indyjska w Gdansku (1) Tak jak w tytule uwazam ze jest to najlepsze miejsce w Gdansku, w ktorym... pasjonatka kulinarna Najlepsza w Gdańsku (1) Szczerze polecam tą restaurację, a jadam tam dość często- przeważnie coś z... Monia Kiedy pojawią sie nowe pozycje w menu? (1) Wielokrotnie byłam gościem restauracji Masala. Ogólnie nie mam zastrzeżeń.... Agnieszka jestem zadowolona (1) szkoda tylko,że porcje są coraz mniejsze a ceny rosną... kasia Przyjemnie (1) Bardzo szeroki wybór dań, potrawy są smaczne i ładnie podawane, a czas... enemi polecam (1) Pyszne jedzenie, duży wybór dań, miła obsługa, ciekawy wystrój wnętrza,... klientka Dobra lokalizacja ale to wszystko :( (1) Spodziewałam sie czegoś lepszego po tej restauracji, tym bardziej ze znajomi... sandrik miejsce godne polecenia (1) pyszne dania; miła, nienarzucająca się obsługa sprawiają ,że chce się wracać... ekojw 28 - opinia (1) kelnerka źle zrozumiała zamówienie (nie dopytała o szczegóły - podano nie to... 28