Master-Max Twój Szewc

Szewc Dorabianie kluczy Kaletnik

Gdańsk, Żwirki i Wigury 4A/3

Borkowski Przemysław - ocena (1) Obsługa i fachowość najwyższej jakości polecam serdecznie Borkowski Przemysław Magdalena Witkowska - ocena (1) Buty wielokrotnie naprawione po mistrzowsku , polecam z całego serducha ️ Magdalena Witkowska Piotr - ocena (1) Gorąco polecam. Mokasyny ogarnięte ekspresowo w bardzo przyzwoitej cenie. Piotr
Dominik - ocena (1) Profesjonalnie, szybko i dobrze, rzadko można spotkać to wszystko w jednym... Dominik AnetaR - ocena (2) Szybka i dobrze wykonana praca AnetaR Smoczyca - ocena (2) Syn miał ulubione buty, glany w moim mieście nikt nie chciał się podjąć... Smoczyca Andrzej - ocena (2) Bardzo szybko i dokładnie dorobiony klucz do mieszkania. Pan ma chyba... Andrzej Jarek - ocena (2) Polecam, zawsze szybko i dobrze. Miła obsluga Jarek Ewa - ocena (2) Profesjonalne usługi. Ewa Tomasz - ocena (2) Szybko, sprawnie , usługa wykonana SUPER , korzystam z usług tego szewca od... Tomasz Monia - ocena (1) Bardzo miła obsługa Szybko i sprawnie Polecam Monia Klaudia - ocena (1) Usługa wykonana sprawnie, porządnie i profesjonalnie. Polecam Klaudia Zadowolony klient - ocena (1) Kompetentny i solidny fachowiec. Zna się na swojej pracy i bardzo dobrze ją... Zadowolony klient Karolina - ocena (1) Korzystałam z usługi dorabiania kluczy i byłam naprawdę zachwycona! Pan... Karolina Monika - ocena (1) Najlepszy szewc u jakiego byłam , wykonuje swoją pracę rzetelnie i z precyzją... Monika Adam - ocena (1) Na palcach jednej ręki można policzyć fachowców w tej branży w Trójmieście.... Adam Andrzej - ocena (1) Super Mistrz szybko i solidnie dorabianie kluczy także bardzo dobra i również... Andrzej Tomek - ocena (1) Dorobić klucz? Nie ma problemu.... Tomek Piotr - ocena (1) Absolutny Mistrz w swoim fachu. Tacy profesjonaliści to dzisiaj skarb. Pan... Piotr Don Pedro P. - ocena (1) Korzystam z usług Master-Max od paru lat. Zarówno dorabianie kluczy jak i... Don Pedro P.