Paweł - opinia (1) Szybko, sprawnie! Bardzo dziękuję i szczerze polecam! Paweł Anna Tarnowska - opinia (1) Dzień dobry, dzięki skorzystaniu z usług firmy MediRental polegającej na... Anna Tarnowska Kalinowska Małgorzata - opinia (1) Bardzo dobra obsługa, zarezerwowana szyna CPM czekała na mnie zgodnie z... Kalinowska Małgorzata
Dorota - opinia (1) Polecam pełen profesjonalizm, Pani Aleksandra bardzo pomocna. Dorota Marzena - opinia (1) Sprzęt dostępny od zaraz, ceny przystępne, szybka obsługa polecam Marzena Barbara - opinia (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Polecam. Barbara Anna - opinia (1) Polecam. Bardzo dobra, fachowa obsługa. Anna Marek - opinia (1) Bardzo dobra i szybka obsługa, Polecam. Marek Danuta - opinia (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa, polecam w 100% Danuta Grzesiek - opinia (1) Dzień dobry,moja opinia jest bardzo dobra,obsługa profesjonalna,korzystałem z... Grzesiek Błażej Woźniak - opinia (1) Wszystko terminowo, zgodnie z ofertą i w najlepszym porządku. Błażej Woźniak Aneta Tarnowska - opinia (1) Polecam firmę w 100% Kompetentna i miła obsługa. Formalności załatwione... Aneta Tarnowska Adela - opinia (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Wszystko można było wcześniej ustalić... Adela Karolina - opinia (1) Super obsługa, sprzęt działa bez zarzutow, bardzo polecam wszystkim ! Karolina Magda - opinia (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Szyna mechaniczna działała bez zarzutu.... Magda Marek Michalak - opinia (1) Wszystko załatwione szybko, sprawnie. Wysoce kompetentna i miła obsługa.... Marek Michalak Studziński - opinia (1) Bardzo miła obsługa, ceny przystępne, polecam :-) Studziński Żaneta - opinia (1) Profesjonalna i miła obsługa. Jestem bardzo zadowolona Żaneta Iza - opinia (1) Profesjonalne podejście. Miła obsługa. Mały problem logistyczny szybko... Iza Magdalena - opinia (1) Polecam. Pełen profesjonalizm. Wypożyczone łóżko było w super stanie - jak... Magdalena