Esterina Grzegorz - ocena (1) Chciałam ta drogą podziękować Firmie MediRental i jej pracownikom. Dzięki... Esterina Grzegorz Jarek K - ocena (1) Mila obsluga, szybka dostawa wysokiej jakosci sprzetu. Goraco polecam. Jarek K Ewa D - ocena (1) Szanowni Państwo , wypożyczam sprzęt rehabilitacyjny z MediRental co jakiś... Ewa D
Maciej - ocena (1) Kontakt bardzo dobry,uprzejmi obsługujący, w razie problemów służą pomocą Maciej Jerzy Tillak - ocena (1) Solidna firma. Gorąco polecam. Jerzy Tillak Szymon - ocena (1) Wszystko zagrało bardzo dobrze. Elastyczne podejście, profesjonalizm.... Szymon Karolina - ocena (1) Duża dostępność sprzętu, szybka obsługa, Jestem zadowolona i wdzięczna za pomoc Karolina Waldek - ocena (1) Bardzo miła obsługa. Szybka realizacja wypożyczenia sprzętu. Polecam firmę... Waldek Jarosław Funk - ocena (1) Jestem zadowolony Jarosław Funk Maza Marzena - ocena (1) Dzień dobry chciałam jeszcze raz podziękować za dotychczasową przeszlo 3... Maza Marzena Katarzyna Michna - ocena (1) Solidna firma, która nam pomogła bez problemu. W okresie od października do... Katarzyna Michna Katarzyna - ocena (1) Profesjonalna firma, elastycznie reaguje na potrzeby klienta. Moja mama... Katarzyna Iwona - ocena (1) Polecam wypożyczalnię łóżek z Redy. Szybko, sprawnie przywiezione i... Iwona Joanna - ocena (1) Bardzo miła obsługa. Proste zasady wypożyczenia sprzętu. Wypożyczone łóżko... Joanna Krystyna - ocena (1) Dzieki firmie Medirental lozko specjalistyczne otrzymalam od reki .... Krystyna Edyta - ocena (1) Bardzo pomocna i fachowa obsługa, formalności przeprowadzone bardzo sprawnie,... Edyta Renata - ocena (1) Polecam, profesjonalny sprzęt i obsługa Renata Grażyna - ocena (1) Łóżka sprawne, stan bardzo dobry. Obsługa, która wypożycza sprzęt przemiła,... Grażyna Tomasz Z. - ocena (1) Bardzo miła i pomocna obsługa. Ze sprzętu korzystaliśmy osiem miesięcy. W... Tomasz Z. Krzysztof - ocena (1) bez zastrzeżeń , bardzo pomocna Pani wydająca sprzęt ( łóżko... Krzysztof