Błażej Woźniak - opinia (1) Wszystko terminowo, zgodnie z ofertą i w najlepszym porządku. Błażej Woźniak Aneta Tarnowska - opinia (1) Polecam firmę w 100% Kompetentna i miła obsługa. Formalności załatwione... Aneta Tarnowska Adela - opinia (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Wszystko można było wcześniej ustalić... Adela
Karolina - opinia (1) Super obsługa, sprzęt działa bez zarzutow, bardzo polecam wszystkim ! Karolina Magda - opinia (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Szyna mechaniczna działała bez zarzutu.... Magda Marek Michalak - opinia (1) Wszystko załatwione szybko, sprawnie. Wysoce kompetentna i miła obsługa.... Marek Michalak Studziński - opinia (1) Bardzo miła obsługa, ceny przystępne, polecam :-) Studziński Żaneta - opinia (1) Profesjonalna i miła obsługa. Jestem bardzo zadowolona Żaneta Iza - opinia (1) Profesjonalne podejście. Miła obsługa. Mały problem logistyczny szybko... Iza Magdalena - opinia (1) Polecam. Pełen profesjonalizm. Wypożyczone łóżko było w super stanie - jak... Magdalena Izabela - opinia (1) Serdecznie polecam. Obsługa bardzo rzetelna, szybka i niezawodna. Sprzęt... Izabela Jacek - opinia (1) Bardzo profesjonalna i zorientowana na klienta obsługa. Polecam Jacek Aldona W. - opinia (1) Profesjonalizm w 100%. Polecam każdemu, kto potrzebuje tego typu usługi Aldona W. TK - opinia (1) Transakcja bezproblemowa, dostępność szyn, łóżek bardzo duża. Polecam TK Józef - opinia (1) Profesjonalnie i starannie wszystko było wytłumaczone. Bardzo wysoki poziom.... Józef ja - opinia (1) pozytywne wrażenia polecam to miejsce ja Krzysztof - opinia (1) Usługa na każdym poziomie jej realizacja wykonana bardzo profesjonalnie w... Krzysztof Cecylia - opinia (1) Korzystałam z wypożyczenia łóżka dwa razy, w czerwcu 2019 i marcu 2020.... Cecylia Seba - opinia (1) 5 gwiazdek, polecam! Pan zalecił samodzielny montaż, banalny. Zwrot... Seba Piotr - opinia (1) Polecam profesjonalne usługi od A do Z Piotr